4 metoder for å tjene gratis bitcoin?

Av | mars 17, 2023

Selv om det ikke er mulig å bli millionær over natten, har vi noen triks for å hjelpe deg å tjene gratis BTC. Vær imidlertid oppmerksom på at disse metodene fortsatt krever mye innsats. Hvis du ikke skal bruke fiat, husk at du fortsatt må bruke mye tid på å gjøre enkle oppgaver eller utveksle din private informasjon. Les videre for å finne ut mer.

1: Prøv kranene

Kraner er den enkleste måten å tjene Bitcoin på nettet. Siden det ikke krever dyp kunnskap om kryptovalutaer, kan du komme i gang uten bekymringer. Alt du trenger å gjøre er å ha en gyldig e-postadresse og tid til å investere.

Prosessen av:

Først må du registrere deg. Deretter må du løse en captcha, trykke på knappen og kreve satoshis. Dette vil legge til en liten mengde BTC til saldoen din. Du må imidlertid vente en stund mellom hvert av dine krav, som er minst 15 minutter. Så du kan gjenta den samme prosessen på forskjellige nettsteder for å kreve belønningene dine og legge dem til saldoen din.

2: Sjekk ut betaling per klikk nettsteder

Denne metoden er ganske enkel. Alt du trenger å gjøre er å klikke og se mange videoer. Til gjengjeld vil du bli betalt BTC. Digitale valutaer har hjulpet denne virksomheten med å vokse enormt. Årsaken er at folk fra hele verden investerer i disse eiendelene. Disse nettstedene fungerer som mellomledd mellom bruk og annonsører. Og en del av inntektene går i lommene til de som ser disse annonsene.

3: Spill nettleserspill

Hvis du er en gamer og bruker timevis på å spille favorittspillene dine på nettet, bør du tjene penger på denne aktiviteten. Noen nettleserbaserte spill lar deg tjene Bitcoin mens du spiller og har det gøy.

Selv om det ikke er en kjedelig aktivitet som å se videoer eller annonser, vil belønningen være den samme. Så du bør sjekke denne metoden også.

4: Bli involvert i gruvedrift

Hvis du er interessert i gruvedrift, er det en god sjanse for at du ikke har lagt nok innsats i det. Siden de fleste ikke lenger anbefaler gruvedrift for å tjene kryptovaluta, sørg for at du kjøper en plattform først. For det andre bør du være forberedt på å betale høye energiregninger. Men metoden vi skal snakke om er ganske enkel og billig. Du trenger faktisk ikke bruke en eneste krone. De fleste gruvearbeidere er svindlere. Så du bør prøve denne metoden.

Slik kan du gjøre det. Først bør du installere en nettleser som kan bruke datamaskinens kraft til gruvedrift. Når du har konfigurert det, kan du fortsette å surfe på nettet og lage mye BTC i prosessen. Den gode nyheten er at du kan installere denne programvaren på Chrome-nettleseren din. Denne nettleseren er enkel å bruke og tilbyr høyhastighets mining.

Oppsummert er dette de 4 enkle gruvemetodene. Hvis du vil tjene BTC uten mye innsats, foreslår vi at du prøver disse enkle og lønnsomme metodene. Jeg håper dette hjelper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *