4 vanlige feil du bør unngå når du handler med kryptovaluta

Av | mars 28, 2023

I dag kan du raskt og enkelt investere i kryptovaluta. Du har friheten til å investere ved hjelp av nettmeglere, men du kan ikke si sikkert om det er et idiotsikkert selskap. Det er mange risikoer og fallgruver du må møte hvis du tenker på å gå inn i dette feltet. Du trenger imidlertid ikke å være en mester i IT- eller finansverdenen for å komme i gang. Det betyr at du må ta en informert beslutning. I denne artikkelen vil vi diskutere noen vanlige feil som de fleste investorer i kryptovaluta gjør. Les videre for å finne ut mer.

1: Du kjøper feil mynter

Hvis du har bestemt deg for å kjøpe Bitcoin, må du være forsiktig. Det finnes forskjellige typer Bitcoin, for eksempel Private Bitcoin, Bitcoin SV, Bitcoin Gold og Bitcoin Cash. Det er med andre ord mange konsekvenser å vurdere.

Selv om de ikke er dårlige eller svindel, sørg for at du vet hva du kjøper. Selv om du kjøper feil mynt, kan du fortsatt selge den tilbake og finne den rette.

2: Du er ikke for Wild Ride

Hvis du vil inn i kryptovalutaens verden, må du ha nerver av stål for å håndtere volatilitet. I motsetning til den tradisjonelle finansverdenen, har kryptovaluta ekstrem volatilitet, ifølge Theresa Morison, som er en sertifisert finansiell planlegger i Arizona.

Ifølge henne, som ny investor, bør du først investere en liten sum, som $100 i måneden, og så glemme det. Hvis du holder ett øye med markedet hver dag, vil det gjøre deg gal.

Bortsett fra det, bare fordi du er nybegynner, vil du kanskje holde deg til 2-3 kryptovalutaer du kjenner. Ideelt sett bør du vurdere etablerte valutaer som Bitcoin og Ethereum først.

3: Ikke sjekk adressen

Mange kryptovalutahandlere mister myntene sine bare fordi de ikke sjekker adressen. I motsetning til en vanlig bankoverføring kan du ikke reversere en transaksjon. Derfor må du være veldig forsiktig når du gjør denne typen kryptovalutatransaksjoner. Hvis du ikke er forsiktig nok, kan du ende opp med å tape tusenvis av dollar i løpet av sekunder.

4: Du har mistet tilgangen til lommeboken

Selv om det er et begrenset antall på 21 millioner Bitcoins, blir ikke hele antallet Bitcoins opprettet. Årsaken er at mange av myntinnehaverne har mistet tilgangen til lommeboken på grunn av glemte passord.

I følge kjedeanalyserapporten er 1 av 5 Bitcoins utvunnet så langt ikke tilgjengelig på grunn av tapte passord. Så sørg for at du oppbevarer passordet ditt på et trygt sted før du begynner å lese.

Kort sagt, vi foreslår at du unngår disse fire vanligste feilene hvis du ønsker å lykkes i en verden av handel med kryptovaluta. Forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg å holde deg trygg og oppnå suksess som trader eller investor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *