5 fordeler med å handle kryptovalutaer

Av | mars 5, 2023

Når det kommer til handel med kryptovaluta, må du spekulere i om markedet du har valgt vil gå opp eller ned i verdi. Og det interessante er at du aldri eier den digitale ressursen. Faktisk gjøres handelen med derivatprodukter som CFD-er. La oss ta en titt på fordelene med å handle kryptovalutaer. Les videre for å finne ut mer.

Volatilitet

Mens kryptovalutaen er et nytt marked, er den ganske volatil på grunn av den kortvarige spekulative interessen. Prisen på bitcoin falt til $5851 fra $19.378 i 2018, på bare ett år. Verdien av andre digitale valutaer er imidlertid ganske stabil, noe som er gode nyheter.

Det som gjør denne verden så spennende er volatiliteten i verdien av kryptovaluta. Prisbevegelsene gir mange muligheter for tradere. Dette kommer imidlertid også med mye risiko. Derfor, hvis du bestemmer deg for å utforske markedet, bare sørg for at du gjør undersøkelser og setter sammen en risikostyringsstrategi.

Arbeidstid

Vanligvis er markedet åpent for handel 24/7 fordi det ikke er regulert av noen regjering. Dessuten gjøres transaksjonene mellom kjøpere og selgere over hele verden. Det kan være korte nedetider når de infrastrukturelle oppdateringene finner sted.

Forbedret likviditet

Likviditet refererer til hvor raskt en digital valuta kan selges for kontanter. Denne funksjonen er viktig siden den gir raskere transaksjonstider, bedre nøyaktighet og bedre priser. Generelt er markedet litt illikvidt ettersom finansielle transaksjoner skjer på tvers av forskjellige børser. Derfor kan små handler gi store endringer i prisene.

Utnyttet eksponering

Siden CFD-handel anses som et leveraged produkt, kan du åpne en posisjon på det vi kaller «margin». I dette tilfellet er verdien av innskuddet en brøkdel av handelsverdien. Så du kan nyte en stor eksponering mot markedet uten å investere mye penger.

Tapet eller fortjenesten vil reflektere verdien av posisjonen på tidspunktet for dens nedleggelse. Derfor, hvis du handler på margin, kan du tjene stor fortjeneste ved å investere en liten sum penger. Imidlertid forsterker det også tap som kan overstige innskuddet ditt på en handel. Sørg derfor for at du tar hensyn til den totale verdien av posisjonen før du investerer i CFD-er.

Det er også viktig å sikre at du følger en solid risikostyringsstrategi, som bør innebære riktige grenser og stopp.

Rask kontoåpning

Hvis du ønsker å kjøpe kryptovalutaer, sørg for at du gjør det gjennom en utveksling. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for en vekslingskonto og beholde valutaen i lommeboken. Husk at denne prosessen kan være restriktiv og ta mye tid og krefter. Men når kontoen er opprettet, vil resten av prosessen være ganske jevn og fri for komplikasjoner.

Lang historie kort, dette er noen av de mest fremtredende fordelene ved handel med kryptovaluta her og nå. Forhåpentligvis vil du finne denne artikkelen ganske nyttig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *