6 fantastiske fordeler med kryptovaluta

Av | mars 6, 2023

I løpet av de siste årene har folk snakket mye om kryptovaluta. Til å begynne med hørtes denne virksomheten skummel ut, men folk begynte å utvikle tillit til den. Du har kanskje hørt om Ether og Bitcoin. Begge er kryptovalutaer og bruker Blockchain-teknologi for maksimal sikkerhet. For tiden er disse myntene tilgjengelige i forskjellige typer. La oss finne ut mer om det.

Hvordan kan kryptovaluta hjelpe deg?

Når det gjelder svindel, kan ikke denne typen valuta forfalskes da den er i digital form og kan ikke reverseres eller forfalskes i motsetning til kredittkort.

Umiddelbar oppgjør

Kjøp av fast eiendom involverer tredjeparter, som advokater og notarius publicus. Derfor kan det oppstå forsinkelser og ekstra kostnader. På den annen side er Bitcoin-kontrakter designet og håndhevet for å inkludere eller ekskludere tredjeparter. Transaksjoner er raske og oppgjør kan gjøres umiddelbart.

Lavere priser

Vanligvis er det ingen transaksjonsgebyrer hvis du ønsker å bytte Bitcoin eller annen valuta. For å bekrefte en transaksjon er det mindreårige som nettverket betaler. Selv om det ikke er noe transaksjonsgebyr, leier de fleste kjøpere eller selgere tjenestene til en tredjepart, for eksempel Coinbase, for å lage og vedlikeholde lommeboken deres. Hvis du ikke vet, fungerer disse tjenestene akkurat som Paypal som tilbyr et nettbasert utvekslingssystem.

Identifikasjon av tyveriet

Selgeren din mottar hele kredittgrensen når du gir dem kredittkortet ditt. Dette gjelder selv om transaksjonsbeløpet er svært lite. Det som faktisk skjer er at kredittkort fungerer basert på et «pull»-system hvor nettbutikken tar det nødvendige beløpet fra kontoen knyttet til kortet. På den annen side har digitale valutaer en «push»-mekanisme der kontoinnehaveren kun sender det nødvendige beløpet uten ytterligere informasjon. Så det er ingen mulighet for tyveri.

Åpen tilgang

I følge statistikk er det rundt 2,2 milliarder mennesker som bruker Internett, men ikke alle har tilgang til den konvensjonelle sentralen. Derfor kan de bruke den nye betalingsmåten.

Desentralisering

Når det gjelder desentralisering, administrerer et internasjonalt datanettverk kalt Blockchain-teknologi Bitcoin-databasen. Med andre ord, Bitcoin er under administrasjon av nettverket og det er ingen sentral myndighet. Nettverket jobber med andre ord med en peer-to-peer-tilnærming.

Bekreftelse

Siden kryptovaluta ikke er basert på valutakurser, transaksjonsgebyrer eller renter, kan du uten problemer bruke den internasjonalt. Så du kan spare mye tid og penger. Med andre ord, Bitcoin og andre lignende valutaer er anerkjent over hele verden. Du kan stole på dem.

Så hvis du har lett etter en måte å investere de ekstra pengene på, kan du vurdere å investere i Bitcoin. Du kan bli gruvearbeider eller investor. Men sørg for at du vet hva du gjør. Sikkerhet er ikke et problem, men det er andre ting å vurdere. Forhåpentligvis vil denne artikkelen være nyttig for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *