Å være kreativ i virksomheten

Av | februar 14, 2023

Vi har alle hørt mye om denne «nye depresjonen» i det siste. Hvordan kan vi ikke det? Vi oversvømmes daglig av det. Uansett hvor vi snur oss; TV, radio, aviser, magasiner … selv hjørnemarkedet, det er alt folk snakker om.

Mange bedrifter, spesielt små bedrifter, må stenge dørene på grunn av økende utgifter til den daglige driften, denne skatten, den avgiften … det kan være irriterende! Eiere prøver å tenke på flere og flere måter å kutte hjørner på, slik at de kan overleve mens de beholder så mange ansatte som mulig. Metoder som brukes i dag, var ikke engang en vurdering for fem år siden. Det vil være å gå «virtuell» eller lokalt outsource noe av arbeidet. Når du vurderer utgiften en intern ansatt koster selskapet, er det vel verdt å vurdere.

Teknologiens tidsalder har aldri vært sterkere, eller mer avansert enn i dag. Mange stillinger bedrifter håndterer internt kan enkelt outsources, noe som sparer selskapet penger samtidig som eierne ikke bare kan fokusere på viktigere oppgaver, men å holde dørene åpne og spare mange ansattes eneste inntektskilde.

Det er veldig enkelt egentlig … tenk på de faste utgiftene til interne ansatte; rekvisita, kontorutstyr, møbler, ansvarsforsikring, arbeiderkomp, skatter, SS, fordelspakker (listen fortsetter og fortsetter og fortsetter). Alt dette på toppen av den ansattes lønn. Outsourcing til en «virtuell assistent» for administrativ støtte, markedsføring, copywriting, tid/planlegging og andre forskjellige oppgaver de tar av tallerkenen din, har du ikke lenger alle disse utgiftene. Dette lar ikke bare bedriftseieren, men deres interne ansatte ha mer tid til å fokusere på andre, viktigere ting. Bedrifter «kontrakter» ut til virtuelle assistenter for å gjøre jobben, og betaler kun prisen og utgiftene for oppgaver som faktisk er utført. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for noen som er syke, bortkastet tid ved kaffemaskinen i dag, røykpauser eller viktigst av alt … ekstrautgiftene. Virtuelle assistenter kommer endelig i forkant av virksomheten selv om vi har eksistert siden tidlig på 90-tallet.

Arbeidsgivere tenker ofte på den negative siden. De bekymrer seg om arbeidet blir fullført … eller oftest er de ikke helt klare til å overlate noen kontroll til en ekstern kilde. Det du må huske når du jobber med en VA er dette: Virtual Assistant er også i virksomhet og som sådan ikke en ansatt, men mer en partner. Ser du bra ut, ser vi bra ut! Så enkelt er det. Det er lurt å alltid velge noen som er villig til å signere en taushetserklæring, da det er dette som beskytter begge parter. Sørg også for at de har en legitim forretningslisens, som viser at de er like seriøse med omdømmet som de vil bli ditt. Be om referanser og følg opp med dem.

Nøkkelspørsmålet er å velge noen du kan stole på og vil være villig til å overlate noe av beslutningen til. Det binder virkelig hendene deres hvis de hele tiden må be om din godkjenning. Det er også veldig frustrerende for VA. Du ansetter oss for å spare tid, ikke gjøre det til en person til du må passe på. Stol på at vi gjør jobben vår, så du trenger bare å bekymre deg for din. Vi ER kompetente og erfarne…det er derfor du valgte oss, ikke sant? Når du først bestemmer deg for å ta steget, vil du ikke angre. Mine klienter lurer på hvorfor de ikke gjorde det for lenge siden.

Virtuelle assistenter er innleid landsdekkende for å lindre noe av presset. Vi har latt bedrifter, som ellers ville ha måttet stenge dørene, holde åpent. Du kan finne artikler og diskusjoner om «VAs» fra Entrepreneur.com til Good Morning America. Alle som er enige, er den nyeste metoden for å drive forretning som gir praktisk mening. Spesielt nå når så mange må nedbemanne eller risikere å gå under, kan denne metoden bidra til å redde interne posisjoner ettersom de nå kan fokusere på å få inn pengene.

Vurder enhver stilling eller plikt du har for øyeblikket som er online eller via telefon som en «virtuell» mulighet til å spare penger! Enten det er hele stillingen, eller fjerning av de daglige dagligdagse oppgavene som binder deg så mye, vil det spare deg for tid og penger som kan brukes bedre på viktigere saker du trenger å fokusere på, men aldri ser ut til å ha tid. Bokholdere, regnskapsførere, administrative assistenter, personlige assistenter…you name it. Teknologien har aldri vært bedre, bruk den ikke frykt det!

Du kan velge din nye VA fra hvor som helst i landet med tanke på at alt gjøres gjennom andre medier. Det vil ta tid å venne seg til ideen om å kunne ta telefonen, e-post eller fakse instruksjonene dine. Det vil også ta litt tid før du og din nye VA blir vant til hverandre. Du må formidle hvilke prosedyrer du foretrekker eller hvordan du vil skrive korrespondanse. Når du først har funnet deg til rette, vil du ha fred i sinnet og vite at ting blir fullført på en måte som du ville gjort selv. Mens du ser på andre som lukker dørene, vil du finne trøst i det faktum at virksomheten din er sikker og pengene brukes fornuftig.

Hvis du er nysgjerrig, gjør noen online undersøkelser selv, og du vil forstå den sanne verdien en VA vil tilføre, ikke bare din bedrift, men også ditt personlige liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *