bergen mynt og seddel åpningstider

Av | mai 6, 2023

Bergen Mynt og Seddel er en butikk som spesialiserer seg på kjøp og salg av mynter og sedler. Butikken har en stor samling av forskjellige mynter og sedler, og er et populært sted blant samlere og entusiaster.

For å kunne oppleve alt som Bergen Mynt og Seddel har å tilby, er det viktig å vite når butikken har åpent. Butikken har varierte åpningstider, og det er viktig å holde seg oppdatert for å unngå skuffelser.

Butikken har normalt åpent fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 17.00. På lørdager er det åpent fra kl. 10.00 til kl. 14.00. Bergen Mynt og Seddel holder stengt på søndager og helligdager.

Det er også verdt å merke seg at butikken har enkelte spesielle arrangementer og begivenheter utenom åpningstidene. Dette kan være alt fra myntutstillinger til foredrag og samlertreff. Informasjon om slike arrangementer blir normalt publisert på butikkens nettside, og det kan være en god idé å følge med på disse om man er en ivrig samler.

Butikken ligger sentralt i Bergen sentrum, og det er enkelt å komme seg dit med både buss og bane. Det er også mulig å parkere i nærheten av butikken, men det kan være lurt å være tidlig ute for å sikre seg en ledig parkeringsplass.

I tillegg til å kjøpe og selge mynter og sedler, tilbyr Bergen Mynt og Seddel også en rekke tjenester til samlerne. Butikken kan hjelpe med å vurdere verdien av eksisterende samlinger, og kan tilby ekspertise og veiledning innenfor feltet.

Bergen Mynt og Seddel er en flott butikk for alle som er interessert i numismatikk, og det er vel verdt et besøk for å se den fantastiske samlingen. For å sikre at man kommer på åpningstidene, er det viktig å holde seg oppdatert, og kanskje til og med følge butikken på sosiale medier for alltid å ha den siste informasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *