bergens mynt og seddelforretning as

Av | september 5, 2023

Bergens Mynt og Seddelforretning AS: En historisk skattekiste i Bergen

I hjertet av Bergen, omgitt av sin rike historie og kultur, ligger Bergens Mynt og Seddelforretning AS – en sanntidsskattekiste for samlere og entusiaster av mynter og sedler. Siden etableringen i 1979 har dette anerkjente selskapet vært en pålitelig kilde for samleobjekter av høy kvalitet og ekspertise.

Bergens Mynt og Seddelforretning AS (BMS) er en liten, men mektig aktør i Norges samlebransje. På tross av sin beskjedne størrelse har BMS et bredt utvalg av mynter og sedler, som spenner fra antikviteter til moderne utgivelser. Dette gjør dem til en attraktiv destinasjon for samlere fra både inn- og utland.

Det som skiller BMS fra andre aktører på markedet, er deres omfattende kunnskap og ekspertise. Bak disken finner man et dyktig team av ansatte som er lidenskapelig opptatt av samlerobjekter. De har ikke bare en dyp forståelse av myntenes historiske og kulturelle betydning, men også av de tekniske detaljene som gjør hver mynt eller seddel unik.

En annen ekstraordinær tjeneste som tilbys av BMS er vurdering av samlesamlinger. Hvis du har arvet en samling eller samlet mynter og sedler selv, kan du ta med dine verdifulle objekter til BMS for en profesjonell vurdering. De vil gi deg en pålitelig pris og råd om hvordan du kan maksimere verdien av samlingen din.

I tillegg til salg av mynter og sedler driver BMS også med innkjøp. Dette betyr at hvis du ønsker å selge din samling av mynter eller sedler, kan du kontakte BMS for å få en rask og rettferdig prisvurdering. Deres lange erfaring gjør dem i stand til å gjenkjenne sjeldne objekter og gi en rimelig verdi på samlingen din.

BMS har også et nært samarbeid med aktører innenfor myntstruktur, noe som betyr at de kan tilby spesielle utgivelser og begrensede opplag av mynter og sedler. Dette gjør BMS til en av de få forhandlerne som kan gi deg tilgang til spesielle samlerobjekter som ikke er tilgjengelig andre steder.

For å gi et bredere utvalg for samlere har BMS også en nettbutikk. Gjennom deres nettsted kan du utforske og kjøpe objekter fra ditt eget hjem, og få dem sendt til deg trygt og sikkert. Dette er spesielt nyttig for kunder som bor utenfor Bergen og ønsker å gjøre kjøpet raskt og enkelt.

Uansett om du er en erfaren samler eller en nybegynner i feltet, er Bergens Mynt og Seddelforretning AS en destinasjon verdt å utforske. Dette historiske stedet vil gi deg en rik opplevelse og gi deg muligheten til å legge til verdifulle og unike objekter i samlingen din. Utforsk deres utvalg, nyt ekspertisen og bli en del av Bergens rike samletradisjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *