bitcoin cash krypto

Av | mai 15, 2023

Bitcoin cash (BCH) er en kryptovaluta som ble opprettet som en alternativ gren av bitcoin (BTC) i august 2017. Det har vokst til å bli en av de mest populære og verdifulle kryptovalutaene, med en markedsverdi på over $ 10 milliarder per september 2021.

I motsetning til BTC, har BCH en økt blokkstørrelse på 32 MB, slik at det kan behandle mer transaksjoner per sekund. Dette var en av hovedgrunnene til at Bitcoin Cash ble opprettet, for å løse problemer med BTCs tregere transaksjonshastigheter og høye transaksjonsgebyrer.

Som mange kryptovalutaer, kan BCH kjøpes og selges på flere kryptobørser over hele verden, og kan også brukes til å kjøpe varer og tjenester fra bedrifter som godtar kryptovaluta som betaling.

BCHs popularitet har økt på grunn av dets raskere transaksjonsbehandling, lave transaksjonsgebyrer og mer desentraliserte system. Det faktum at det er en gren av BTC, og de deler noen likheter, gjør det også lett for investorer å investere i BCH.

I tillegg har BCH et aktivt utviklingssamfunn som arbeider med å forbedre protokollen og utvikle nye applikasjoner bygd på BCH-teknologien.

Som med alle kryptovalutaer, er BCH imidlertid også utsatt for volatilitet og risiko. Kursen kan svinge dramatisk på kort tid, og investorer bør alltid gjøre sin egen forskning nøye og forstå risikoen før de investerer i BCH eller andre kryptovalutaer.

Kort sagt er Bitcoin Cash en lovende kryptovaluta som har mer desentralisering og bedre skalering sammenlignet med BTC. Med aktiv utvikling, lavere transaksjonsgebyrer og raskere behandlingstid, er det definitivt verdt å vurdere som en del av en bredere portefølje av kryptovalutaer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *