Coinbase sier "ingen beslutning" Det er gjort for Ripple

Av | mars 20, 2023

«Ingen beslutning» om nye eiendeler, sier Coinbase midt i Ripple-rykter

Coinbase avviser historier om at det snart kan legge til Ripples XRP-token til sine nåværende handelspar.

Spekulasjonene oppsto etter at det ble avslørt at Coinbase COO og president Asiff Hirji kan vises tett fulgt av Ripple-sjef Brad Garlinghouse i en spesiell episode av CNBCs «Fast Money» 6. mars. Til tross for en hard bekreftelse av den påståtte oppføringen, steg prisen på XRP til over $1 på mandag.

Etter timer med radioavbrudd på saken, tok Coinbase til Twitter for å slå ned ryktene, og ga uttrykk for at januar-erklæringen om listen over nye kryptovalutaer, som subtile elementer som en «intern ekspertkomité» til slutt tar disse avgjørelsene, ikke hadde endret seg.

Vår erklæring fra 4. januar 2018 gjelder fortsatt: vi har ikke bestemt oss for å legge til ytterligere eiendeler til verken GDAX eller Coinbase.

Ettersom CNBC-segmentet er utarbeidet, er det uklart om Garlinghouse og Hirji vil tale i panelet eller presentere uavhengig. Verten Melissa Lee tweetet et skjermbilde av en promo for segmentet med kryptotema tidligere i dag, som også inneholder Passport Capital-grunnlegger John Burbank og Social Capital-grunnlegger og administrerende direktør Chamath Palihapitiya.

En Ripple-representant nektet å kommentere ryktene da de ble nådd.

Ripple har sett nok en underveldende måned med sin kryptovaluta-aktiva XRP som tapte betydelig fra enestående høyder i begynnelsen av januar.

XRP har fått oppmerksomheten til sine kunder ved å skyte opp til 1000 prosent tidligere i år, samt nye kunder; Blockchain-oppstarten hans har blitt snakk om kryptoindustrien i 2018.

Imidlertid er det viktig at nykommere er klar over at roten til all denne entusiasmen skyldes konkrete påstander fra oppstarten, spesifikt at teknologien vil være mulig å transformere internasjonale betalinger, og forbedre de utdaterte metodene som følges for betalinger og penger. blant store finansinstitusjoner.

Ifølge Ripple er produktene deres ikke bare billigere og raskere, men den støtter dem også stolt som mer metodiske enn tjenester som er tilgjengelige på markedet i dag, en påstand som hovedsakelig vektlegger bruken av kryptovaluta og blokkjedeteknologi.

Coinbase har nettopp kastet litt kaldt vann på Ripple-entusiaster som er ivrige etter å se mynten deres treffe den populære populære børsen.

Ripples XRP ryktes å være neste i køen etter at Bitcoin Cash fikk feber denne uken blant mynttyper, med litt lesing mellom linjene i et CNBC Fast Money Tuesday-segment som vil inneholde Ripple-sjefen Brad Garlinghouse og Coinbase-president Asiff Hirji. i det som ser ut til å være en paneldiskusjon om trender i kryptovaluta.

Spekulasjoner basert på Fast Money-segmentet presset XRP til $1,07, opp 6 % fra ukentlige gjennomsnitt. Ripples XRP er fortsatt den eneste mynten i topp fem etter markedsverdi som ikke er tilgjengelig på Coinbase, selv om gitt XRPs sentraliserte natur og svært forskjellige mål sammenlignet med andre kryptovalutaprosjekter, er fraværet ikke så overraskende. Likevel er det stor kommersiell interesse, og disse tingene hindrer ikke Coinbase i å legge til XRP i fremtiden hvis de velger å gjøre det.

Enhver påstand om det motsatte er falsk og ikke godkjent av selskapet.» Etter uttalelsen trakk XRP seg beskjedent tilbake til sine tidligere gjennomsnitt.

Selskapet koblet også til et blogginnlegg fra 5. januar om kriteriene for å legge til nye eiendeler. Dette innlegget sier at «Coinbase vil kunngjøre tillegg av nye eiendeler kun gjennom blogginnlegget vårt eller andre offisielle kanaler.» Det er sannsynlig at selskapet ikke er ivrig etter å gjenta kaoset rundt introduksjonen av Bitcoin Cash. Støtte for Coinbases nyeste eiendel ble offisielt annonsert i god tid, men selve lanseringen ble ødelagt av massive premier, en handelsstopp og en intern undersøkelse av innsidehandel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *