Crypto TREND – Andre utgave

Av | februar 6, 2023

I den første utgaven av CRYPTO TREND introduserte vi Crypto Currency (CC) og svarte på flere spørsmål om dette nye markedsområdet. Det er mange NYHETER på dette markedet hver dag. Her er noen høydepunkter som gir oss et glimt av hvor nytt og spennende dette markedsområdet er:

Verdens største futuresbørs for å lage en futureskontrakt for Bitcoin

Terry Duffy, president for Chicago Mercantile Exchange (CME) sa: «Jeg tror du en gang i den andre uken i desember vil se vår [bitcoin futures] kontrakt ut for notering. I dag kan du ikke shorte bitcoin, så det er bare én vei det kan gå. Du enten kjøper den eller selger den til noen andre. Så du skaper et tosidig marked, jeg tror det alltid er mye mer effektivt.»

CME har til hensikt å lansere Bitcoin-futures innen slutten av året i påvente av regulatorisk gjennomgang. Hvis det lykkes, vil dette gi investorer en levedyktig måte å gå «lang» eller «kort» på Bitcoin. Noen selgere av børshandlede fond har også søkt om bitcoin ETF-er som sporer bitcoin-futures.

Denne utviklingen har potensial til å tillate folk å investere i kryptovalutaen uten å eie CCs direkte, eller bruke tjenestene til en CC-børs. Bitcoin-futures kan gjøre den digitale eiendelen mer nyttig ved å la brukere og mellommenn sikre seg valutarisiko. Det kan øke bruken av kryptovalutaen av selgere som ønsker å godta bitcoin-betalinger, men som er forsiktige med dens flyktige verdi. Institusjonelle investorer er også vant til å handle regulerte futures, som ikke er plaget av bekymringer om hvitvasking.

CMEs trekk antyder også at bitcoin har blitt for stor til å ignorere, siden børsen så ut til å utelukke kryptofutures i den siste tiden. Bitcoin er omtrent alt noen snakker om hos meglerhus og handelsfirmaer, som har lidd under stigende, men uvanlig rolige markeder. Hvis futures på en børs tok av, ville det være nesten umulig for noen annen børs, som CME, å ta igjen, siden skala og likviditet er viktig i derivatmarkeder.

«Du kan ikke ignorere det faktum at dette blir mer og mer av en historie som ikke vil forsvinne,» sa Duffy i et intervju med CNBC. Det er «mainstream-selskaper» som ønsker tilgang til bitcoin, og det er «enorm oppdemmet etterspørsel» fra kunder, sa han. Duffy tror også å bringe institusjonelle handelsmenn inn i markedet kan gjøre bitcoin mindre flyktig.

Japansk landsby for å bruke kryptovaluta for å skaffe kapital til kommunal revitalisering

Den japanske landsbyen Nishiawakura forsker på ideen om å holde et Initial Coin Offering (ICO) for å skaffe kapital til kommunal revitalisering. Dette er en veldig ny tilnærming, og de kan be om nasjonal statlig støtte eller søke private investeringer. Flere ICO-er har hatt alvorlige problemer, og mange investorer er skeptiske til at ethvert nytt token vil ha verdi, spesielt hvis ICO viser seg å være en annen spøk eller svindel. Bitcoin var absolutt ingen spøk.

FØRSTE MYNTTILBUD – ( ICO )

Vi nevnte ikke ICO i den første utgaven av Crypto Trend, så la oss nevne det nå. I motsetning til en IPO (Initial Public Offering), hvor et selskap har et faktisk produkt eller en tjeneste for salg og vil at du skal kjøpe aksjer i selskapet deres, kan en ICO holdes av alle som ønsker å starte et nytt Blockchain-prosjekt med den hensikt å opprette et nytt token på kjeden deres. ICO-er er uregulerte og flere har vært totalt svindlere. En legitim ICO kan imidlertid samle inn mye penger for å finansiere et nytt Blockchain-prosjekt og nettverk. Det er typisk for en ICO å generere en høy symbolpris nær starten og deretter synke tilbake til virkeligheten like etter. Fordi en ICO er relativt enkel å holde hvis du kan teknologien og har noen få kroner, har det vært mange, og i dag har vi rundt 800 tokens i spill. Alle disse tokenene har et navn, de er alle kryptovaluta, og bortsett fra de veldig kjente tokenene, som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, kalles de alt-mynter. På dette tidspunktet anbefaler ikke Crypto Trend å delta i en ICO, da risikoen er ekstremt høy.

Som vi sa i utgave 1, er dette markedet det «ville vesten» akkurat nå, og vi anbefaler forsiktighet. Noen investorer og tidlige brukere har gjort store fortjenester i dette markedsområdet; men det er mange som har mistet mye, eller alt. Regjeringer vurderer reguleringer, ettersom de ønsker å vite om hver transaksjon for å skatte dem alle. De har alle stor gjeld og er fastspent for kontanter.

Så langt har kryptovalutamarkedet unngått mange offentlige og konvensjonelle bankøkonomiske problemer og fallgruver, og Blockchain-teknologi har potensial til å løse mange flere problemer.

En flott egenskap ved Bitcoin er at opphavsmennene valgte et begrenset antall mynter som noen gang kan genereres – 21 millioner – og sikrer dermed at denne kryptomynten aldri kan blåses opp. Regjeringer kan trykke så mye penger (fiat-valuta) de vil og blåse opp valutaen deres til døde.

Fremtidige artikler vil fordype seg i spesifikke anbefalinger, men gjør ingen feil, tidlig investering i denne sektoren vil kun være for din mest spekulative kapital, penger du har råd til å tape.

CRYPTO TREND vil være din guide hvis og når du er klar til å investere i dette markedsområdet.

Følg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *