DigitalTicks Exchange – En avansert kryptovalutabørs

Av | mars 12, 2023

DigitalTicksExchange – En avansert utveksling av kryptovaluta!!!

DigitalTicksExchange er ikke en annen kryptohandelsplattform. Den er designet av handelsmenn for handelsmenn. Ideen startet i desember 2017. DigitalTicksExchange-teamet introduserer THE FIRST COMMODITY CRYPTO EXCHANGE. Teamet har som mål å tilby den beste handelsplattformen for kryptovalutamarkedet.

DigitalTicksExchange misjon og visjon

Med hovedmålet om å være blant de 3 beste kryptovalutabørsene når det gjelder markedsverdi, har teamet implementert en robust, kraftigere og best-in-class teknologi som kreves av en avansert kryptovalutabørs 2018 med den hensikt å være den beste netthandelen . plattform for kryptovaluta. Teamet vårt er dedikert til å tilby den mest tilpassbare utvekslingsplattformen til tradere og meglere, og dermed komme ett skritt nærmere målet om å være den eneste brukervennlige børsen med enkel handel med kryptovalutaer og kryptografiske varer.

Med økningen i antall kryptovalutautvekslinger rundt om i verden, har kryptovalutautvekslingsmarkedet sett mange nye brukere tiltrukket til å handle disse valutautvekslingene, men hovedutfordringen til enhver kryptovalutautveksling er å adressere sikkerheten ved utveksling og derved bygge tillit og selvtillit i hodet til sluttbrukerne. DigitalTicksExchange, med sin kryptovaluta-lommebokutveksling og avanserte sikkerhetsrevisjonssystemer og regelmessige sårbarhetstesting, planlegger å være en av de mest pålitelige digitale valutabørsene i verden.

DigitalTicksExchange-teamet består av handelsmenn, industrifolk. Entreprenører, Blockchain-entusiaster. For å gjøre utvekslingen vellykket, har de innovative utviklerne av DigitalTicksExchange gått en ekstra mil for å forstå behovene og kravene til handelsmenn, fra nybegynnere til profesjonelle. Plattformen er tilpasset slik at den er enkel å bruke av alle markedsaktører, det være seg en Hedger, Scalper, Arbitrageur eller Speculator.

Her er listen over få unike funksjoner som vil bli tilbudt i DigitalTicksExchange

Funksjonaliteten til semi-algoritmen

Enkeltbestillingsporteføljevisning

Hurtigtastfunksjon

Flere handelsinstrumenter

Kompatibilitet med flere enheter

DigitalTicksExchange Token (DTx)

DTx er DigitalTicksExchange UTILITY Token. DTx Utility-tokenet kan kjøpes ved hjelp av Bitcoin, Ethereum og bankoverføringer. Forhåndssalget av dette tokenet hadde startet 25. mars 2018 og det offentlige salget 15. april 2018. Token-salget ble avsluttet 15. juni 2018.

Teamet er glade for å kunngjøre deres vellykkede token-salg. I løpet av tokensalget har teamet solgt totalt 64 millioner tokens, og samlet inn 30 millioner dollar. Det er for tiden over 30 000 medlemmer av DigitalTicks-fellesskapet, og antallet vokser mye raskere.

Fordeler med å handle på DigitalTicksExchange

DigitalTicksExchange-handelsplattformen er mye jevnere og tilbyr et flott brukergrensesnitt med flere funksjoner som kreves av tradere. En av hovedfordelene ved å bruke plattformen vår er at børsen ikke belaster noen transaksjonsgebyrer de første månedene. Dette kan være en stor profittmulighet for høyfrekvente tradere. Vi vil også tilby volumbaserte insentiver til høyfrekvente tradere som følger opp. Vi elsker brukerne våre og ønsker å skape et rettferdig marked for alle våre registrerte brukere og dermed hjelpe dem med å handle kryptovalutaer lønnsomt ved å levere regelmessige forskningsrapporter utarbeidet av vårt team av ekspertforskere.

konklusjon

Med insentiver som den volumbaserte modellen, fokuserer Maker-Taker Concept DigitalTicksExchange på å tilby enkel handel og kreve en rettferdig pris for en handel. Med sikte på å ligge i forkant, er DigitalTicksExchangeteam dedikert til å tilby alle verktøyene og støtten som noen av deres forhandlere trenger for å handle kryptovalutamarkedet. Børsen vil være ferdig utviklet og lansert innen utgangen av august 2018 eller tidligere. Teamet mener at DigitalTicksExchange ville være den mest avanserte kryptovalutautvekslingsplattformen for å handle forskjellige krypto – krypto så vel som krypto til vare.!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *