En mynt har to ansikter – billig webhotell er ikke et unntak

Av | februar 28, 2023

Du trenger en online plass for virksomheten din; hvis du i sann mening ønsker å bli global. Netttilgang er ikke bundet av tid eller sted, og derfor er det et flott alternativ for deg å lage et nettsted for virksomheten din. Dette er hovedårsaken til at så mange hostingselskaper har skapt de siste dagene.

Hosting – før og nå

Tidligere var det en kostbar affære å være vert for et nettsted. Bare store bedrifter eller bedrifter kunne opprette og være vert for et nettsted. Men ting endret seg ganske raskt. World Wide Web opplevde en rask vekst, og folk fra ethvert hjørne av verden begynte å koble seg til hverandre. Innføring av e-post, direktemeldinger og sosiale nettverkssider økte bare veksten.

Hosting ble mindre komplekst og folk begynte å hoste sine egne nettsider, blogger. Dette ga opphav til nye hostingselskaper, og konkurransen ble også hard. For å overgå konkurrentene begynte noen hostingleverandører å bli billige. Spørsmålet er om kvaliteten opprettholdes eller ikke hos slike hostingleverandører eller ikke!

Fordeler forbundet med en billig webhotell

Noen vertstjenester koster deg mindre enn $5 i måneden. Selv om det kan være begrensninger i hva du kan gjøre og hva du ikke kan, men for å generalisere sakene, bør ting være bra.

Diskplass som tilbys varierer fra 5 GB til 75 GB, åpenbart mer enn nok.

•Per måned er båndbredden vanligvis fra 100 GB til 600 GB; noe igjen ganske bra, spesielt når du betaler mindre.

Disse billige vertsleverandørene går for Windows- eller UNIX- eller Linux-servere, noe som gjør oppsettet enklere for brukerne.

I et nøtteskall er investert beløp lavt, men resultatene du får er ganske gode.

Ulemper forbundet med billige hostingtjenester

• Det er et vanlig argument om enhver billig hostingpakke. Mange sier at noen av disse leverandørene gir slike priser, at enten er de nødt til å øke prisene senere, ellers vil de til slutt bli utryddet.

• Hvis en hacker på en eller annen måte hacker serveren, er disse billige leverandørene aldri der for å hjelpe deg.

• Noen ganger kan du se dårlig utformede planer mens du blar gjennom en billig webhotellpakke.

Noen ganger gir billige hostingtjenester deg faktisk en delt serverplass med noen andre. Anta at det andre selskapet på samme serverplass sender spam-e-poster til sin e-postliste, så kan du uten å vite om det bli blokkert av noe anti-spam-programvare da denne programvaren blokkerer ethvert nettsted fra samme serverplass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *