Er den sørafrikanske Krugerrand Mini-gullmynten ekte?

Av | februar 16, 2023

Er den sørafrikanske Krugerrand Mini Gold Coin en autentisk gullmynt? Drømmer du? Den ligner på den svært populære sørafrikanske Krugerrand gullmynten, men kanskje det bare er en falsk ripoff?

Du trenger ikke å klype deg selv; du drømmer ikke! Det du nettopp har møtt er autentiske reproduksjoner av de større Krugerrand-gullmyntene. Det som gjør dem ekstraordinært tiltalende også for samlere og spekulanter, er dens realistiske gjengivelser av den mye dyrere versjonen.

Siden gull igjen klatrer til nivåer som aldri har vært opplevd før, vil det være et flott trekk å anskaffe den sørafrikanske Krugerrand Mini Gold Coin og legge den til listen i investeringsporteføljen din. Og hvorfor det? Du ser at mini-gullmyntene har en vekt på omtrent 0,50 gram. Den har en diameter på omtrent 10 mm.

Det blir bedre når du finner ut at komposisjonshastighetene deres i hovedsak varierer fra 6K til så høye som de første 22K. Hvis du har planer om å skaffe deg noen, er det best å følge den gyldne regelen for å kjøpe i volum. Det vil si at jo flere stykker du kjøper, jo lavere blir kostnaden.

Husk at du kanskje har snublet over en god deal på nettet, men vær forsiktig med gyldigheten. Det er ingen Krugerrand i sølv på markedet. Ikke la disse folkene lure deg til å kjøpe disse produktene. Det er best å lære deg selv om myntens identitet. For eksempel har en halv unse mini 150 siv mens en kvart og en tiende unse har 140 siv i designet.

Før du tar med deg gullmyntene hjem for å vise til familien din, ville det være best å gjøre din egen forskning først for å sikre at du tar med deg deler av den sørafrikanske Krugerrand Mini Gold Coin og ikke gulldekkede sjokolademinimyntene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *