Ettersom teknologien utvikler seg i et febrilsk tempo, trengs sikkerhetsprodukter

Av | mars 10, 2023

Et av de mange målene da kryptovaluta (CC) ble oppfunnet var å etablere et sikkert digitalt system for transaksjoner. Teknologien som ble brukt var, og er fortsatt, Blockchain. Blokkjedesystemer ble designet for å være ugjennomtrengelige for problemer som ofte oppstår med online finansielle systemer som bruker eldre teknologi: problemer som kontohacking, forfalskede betalingsautentiseringer og nettfisking.

Selve blokkjeden kjører på globale peer-to-peer journalføringsnettverk (distribuerte hovedbøker) som er sikre, billige og pålitelige. Transaksjonsposter fra hele verden lagres på blokkjedenettverk, og fordi disse postene er distribuert over hele brukerfellesskapet, er dataene iboende motstandsdyktige mot modifikasjoner. Ingen data kan endres uten endring av alle andre blokker i nettverket, noe som ville kreve medfølelse fra flertallet av hele nettverket: millioner av overvåkere. MEN: Hva om et nettsted ser ut til å tilby deg en inngangsport til en legitim kryptovalutabørs eller kryptolommebok-produkt, men faktisk er et nettsted designet for å lure deg til å røpe informasjon? Du har ikke sikkerheten til Blockchain, du har bare en annen phishing-svindel, og du må beskytte deg mot alt dette.

MetaCert er et selskap som sier at det er dedikert til å holde internettbrukere trygge, og deres viktigste sikkerhetsprodukt kan brukes til å beskytte virksomheter mot en rekke ondsinnede trusler, og nå har de et produkt designet for å beskytte entusiaster av CC. Dette nye produktet heter «Cryptonite» og er designet for å installeres som et nettlesertillegg. Dagens nettlesere er avhengige av SSL-sertifikater som viser brukerne en liten hengelås i nettleserens adresselinje. Brukere har blitt fortalt i årevis at SSL-sertifikater forsikrer deg om at et nettsted er autentisk, ikke så raskt, phishing-sider bruker også SSL-sertifikater, slik at brukere kan bli lurt til å tro at et nettsted er lovlig når det ikke er det. Når den er lagt til i nettleseren din, vil Cryptonite vise et skjold ved siden av adressefeltet. Dette skjoldet vil endres fra svart til grønt hvis et nettsted anses som «trygt». MetaCert sier at de har verdens mest avanserte trusselintelligenssystem med verdens største databaser med URL-er klassifisert for sikkerhet.

Å holde seg trygg er alltid en god ting, men det kan være behov for flere sikkerhetsprodukter i fremtiden ettersom teknologien utvikler seg i en stadig økende hastighet. I horisonten er kvanteberegning (QC), som lover mye. QC anses av mange for å være en av de største teknologiske revolusjonene i moderne tid. Ved å utnytte kraften til kvantemekanikk, vil kvalitetskontrollmaskiner kunne ta på seg langt mer komplekse oppgaver og nå tidligere uoppnåelige hastigheter. Tradisjonelle datamaskiner er basert på en binær modell, som bruker et system med brytere som kan være på eller av, representert med en 1 eller en 0. Kvalitetskontrollene er forskjellige fordi bryterne deres kan være i av og på-posisjoner av samtidig . , som kalles «overlegg». Denne evnen til å være i to samtidige tilstander er det som gjør QA mye raskere. Google kunngjorde for mer enn to år siden at deres kvanteprototype var 100 millioner ganger raskere enn noen annen datamaskin i laboratoriet deres. Utviklingen av denne teknologien går i et stadig raskere tempo. Den første kommersialiserte kvantedatamaskinen ble produsert i 2011 av det California-baserte selskapet D-Wave. D-Waves maskin var utstyrt med en prosessor som inneholdt 16 kvantedataenheter, kalt QUBITS. Siden den gang har industriledere som IBM og Microsoft annonsert sine egne kvanteprogrammer. Denne trenden vil føre til en eksponentiell skalering av antallet QUBITS disse nye maskinene kan håndtere i løpet av de neste årene. Selv om kvantedatabehandling har potensial for betydelige fremskritt på mange felt og for å gi innovative løsninger på noen av de mest komplekse problemene, vil det helt sikkert skape et behov for forbedret sikkerhet, siden disse maskinene også vil ha kraften til å hjelpe hackere med deres ekle. fakta Beskyttelse og sikkerhet vil alltid være nødvendig i kryptovaluta-området, akkurat som med alle andre online-plasser.

Følg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *