follo gull og mynt

Av | mai 30, 2023

Follo Gull og Mynt er en gullsmed og antikvitetsforretning beliggende i Kolbotn Sentrum, i Follo kommune. Butikken har eksistert siden 1983, og har gjennom årene blitt et svært populært sted for både kjøp og salg av gull og sølv, antikviteter og brukt sølvbestikk.

Butikkens grunnlegger, Asger Antonsen, kunne i 1983 se at det var et behov for en forretning som kjøpte og solgte brukt gull og sølv i området. Siden den gang har Follo Gull og Mynt vært en pålitelig aktør innenfor bransjen, og har opparbeidet seg et godt renommé.

Butikken er spesielt kjent for sitt store utvalg av gull og sølvmynter fra hele verden. Follo Gull og Mynt har også et bredt utvalg av antikviteter og rariteter, som ivaretar den arv og historie som ligger i gamle gjenstander. Butikkens innehaver, Asger Antonsen, er selv en lidenskapelig samler av antikviteter og rariteter, og han legger stolthet i å tilby kunnskap og ekspertise til kundene.

Follo Gull og Mynt kjøper også inn gull- og sølvprodukter fra privatpersoner. Dette kan være alt fra gammelt sølvbestikk til gullringer og klokker. Butikken tilbyr en trygg og sikker prosess, der kundene får rask og konkurransedyktig betaling for varene sine.

I tillegg til å tilby kjøp og salg av gull og sølv, er Follo Gull og Mynt også et populært sted for reparasjon og tilpasning av smykker. Butikkens erfarne gullsmeder har lang erfaring og ekspertise innenfor faget, og kan hjelpe med alt fra å legge inn større eller mindre diamanter i en eksisterende ring, til å lage helt nye smykker etter kundenes ønsker.

Follo Gull og Mynt er dermed et sted der både historie og kvalitet står i fokus. Butikkens brede utvalg av gull- og sølvprodukter fra hele verden, antikviteter og rariteter samt reparasjon og tilpassning av smykker, gjør at butikken er et naturlig valg for både samlere, nybegynnere og privatpersoner som ønsker å selge eller reparere gamle gjenstander eller nyanskaffe unike smykker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *