follo mynt & seddel as

Av | mai 19, 2023

Follo Mynt & Seddel AS er en bedrift som tilbyr kjøp og salg av mynter og sedler. Bedriften er basert i Ski kommune i Akershus fylke, og har i mer enn 30 år vært en ledende aktør i bransjen. Follo Mynt & Seddel AS har et bredt utvalg av mynter og sedler fra hele verden, og deres kunder er både samlere og investorer.

Follo Mynt & Seddel AS ble grunnlagt i 1988 av Tom H. Rønning og Rolf L. Jørgensen. I oppstartsfasen var bedriften primært fokusert på mynter og sedler fra Norge og Skandinavia. Etter hvert utvidet bedriften sitt sortiment til å omfatte mynter og sedler fra hele verden.

En av grunnene til at Follo Mynt & Seddel AS har blitt en ledende aktør i bransjen, er deres fokus på kvalitet. Alle mynter og sedler som knyttes til bedriften blir grundig inspisert og vurdert før de eventuelt kjøpes inn. På denne måten kan Follo Mynt & Seddel AS garantere at alle produkter som selges, er i god stand.

Mynt- og seddelbransjen er en krevende bransje som krever kunnskap og erfaring. Dette har Follo Mynt & Seddel AS i stor grad lykkes med å tilegne seg. De ansatte som jobber i bedriften har lang erfaring, og har tilegnet seg betydelig kunnskap om mynter og sedler fra hele verden.

Follo Mynt & Seddel AS er også en bedrift som tar samfunnsansvar på alvor. De bidrar aktivt til å fremme kunnskap om mynt- og seddelhistorie, og jobber blant annet med skoleelever for å vekke interessen for dette faget.

I tillegg til kjøp og salg av mynter og sedler, tilbyr Follo Mynt & Seddel AS også vurdering av samlinger. Dette kan være en god idé for samlere som ønsker å få en vurdering av verdien av sin samling.

Alt i alt er Follo Mynt & Seddel AS en bedrift som har oppnådd stor suksess innenfor en nisjebransje. Med sin lange erfaring og store kunnskap om mynter og sedler, har de vist seg å være en pålitelig og seriøs aktør. De har også et stort fokus på kvalitet, samfunnsansvar og kunnskapsformidling, noe som gjør Follo Mynt & Seddel AS til en sterk aktør i bransjen i mange år fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *