Gode ​​grunner til å bruke bitcoin med kryptovaluta

Av | februar 21, 2023

Bitcoin er en relativt ny type valuta som nettopp har begynt å slå an i de vanlige markedene.

Kritikere sier at bruk av Bitcoins er utrygt fordi –

  • De har ingen autentisk verdi

  • De er ikke regulert

  • De kan brukes til å foreta ulovlige transaksjoner

Fortsatt snakker alle de store markedsaktørene om Bitcoins. Nedenfor er noen gode grunner til hvorfor det er verdt å bruke denne kryptovalutaen.

raske betalinger – Når betalinger gjøres ved hjelp av banker, tar transaksjonen noen dager, på samme måte tar bankoverføringer lang tid. På den annen side er Bitcoin-transaksjoner med virtuell valuta generelt raskere.

«Null-bekreftelse»-transaksjoner er øyeblikkelige, der selgeren aksepterer risikoen, som fortsatt ikke er godkjent av Bitcoin block-chain. Hvis selgeren trenger en godkjenning, tar transaksjonen 10 minutter. Dette er mye raskere enn noen interbankoverføring.

Billig – Kreditt- eller debetkorttransaksjoner er umiddelbare, men du belastes et gebyr for å bruke dette privilegiet. I Bitcoin-transaksjoner er gebyrene vanligvis lave, og i noen tilfeller er det gratis.

Ingen kan ta det bort – Bitcoin er desentralisert, så ingen sentral myndighet kan ta bort prosentandeler fra innskuddene dine.

Ingen tilbakeføring – Når du handler Bitcoins, er de borte. Du kan ikke kreve dem tilbake uten mottakerens samtykke. Dermed blir det vanskelig å begå tilbakeføringssvindel, som ofte oppleves av personer med kredittkort.

Folk kjøper varer, og hvis de finner det defekt, kontakter de kredittkortbyråer for å foreta en tilbakeføring, og reverserer faktisk transaksjonen. Kredittkortselskapet gjør det og belaster deg med kostbare tilbakeføringsgebyrer fra $5-$15.

Trygge personopplysninger – Kredittkortnumre blir stjålet under nettbetalinger. En Bitcoin-transaksjon trenger ingen personlige detaljer. Du må kombinere din private nøkkel og Bitcoin-nøkkelen sammen for å utføre en transaksjon.

Du må bare sørge for at din private nøkkel ikke er tilgjengelig for fremmede.

Det er ikke inflasjonsdrivende – Federal Reserve skriver ut flere dollar, hver gang økonomien spruter. Regjeringen sprøyter de nyskapte pengene inn i økonomien og forårsaker en nedgang i valutaverdien, og utløser dermed inflasjon. Inflasjon reduserer folks makt til å kjøpe ting fordi prisene på varer øker.

Bitcoins er begrenset tilgjengelig. Systemet ble designet for å stoppe utvinning av flere Bitcoins ved å nå 21 millioner. Det betyr at inflasjon ikke vil være et tema, men deflasjon vil utløses, hvor prisene på varer vil falle.

Semi-anonyme operasjoner – Bitcoin er relativt privat, men gjennomsiktig. Bitcoin-adressen avsløres i blokkkjeden. Alle kan se i lommeboken din, men navnet ditt vil være usynlig.

Enkel mikrobetaling – Bitcoins lar deg foreta mikrobetalinger som 22 cent gratis.

Erstatning for fiat-valutaer – Bitcoins er et godt alternativ for å holde nasjonale valutaer som opplever kapitalkontroll og høy inflasjon.

Bitcoins blir legitime – Store institusjoner som Bank of England og Fed har bestemt seg for å ta Bitcoins for handel. Flere og flere utsalgssteder som Redditt, Pizza-kjeder, WordPress, Baidu og mange andre små bedrifter godtar nå Bitcoin-betalinger. Mange binærhandels- og Forex-meglere lar deg også handle med Bitcoins.

Bitcoin er pioneren innen en ny kryptovaluta-æra, teknologien som gir deg et innblikk i fremtidig valuta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *