Gode ​​spisesteder på Birmingham Al Restaurants – Botegga, Silver Coin Indian Grill og Niki’s West

Av | februar 9, 2023

Birmingham, Alabama er et medisinsk forsknings- og banksenter i sørøst med mer grøntareal per person enn noen annen by i landet. Det er også hjemmet til utallige gode spisesteder. Denne artikkelen vil beskrive tre av dem: The Silver Coin Indian Grill, Niki’s West og Bottega.

The Silver Coin Indian Grill ligger på 3321 Lorna Rd. Ved lunsjtid har de en buffet som inkluderer frukt og salater, hovedretter inkludert tandoori-kylling, ris og desserter. Mens du nyter lunsjen, gir serverne deg nybakt naan. Ved middagstid inneholder menyen retter fra det sørlige og nordlige India, sammen med noen indokinesiske retter. Alle krydder er laget internt, og serverne er behjelpelige med å beskrive retter til de som er nye innen indisk mat. To sterkt anbefalte retter er kylling tikki masala med mango chutney og shahi ghosh kurma, som er lam i cashewnøttsaus.

Niki’s West, som ligger på 233 Finley Ave W har eksistert siden 1957 og har blitt drevet av to generasjoner av Hontzas-familien. De har en kafeterialinje og menyservice, og er kjent for sin deilige «kjøtt og tre» type komfortmat fra det amerikanske sør. Alle fra leger til lastebilsjåfører nyter Niki’s West. Mens utvalget av valg kan være overveldende, er det et bra sted å ta besøkende fra andre regioner for en ekte smak av sørlandsk matlaging. Niki’s West er en institusjon i Birmingham, et flott sted å sosialisere og se på folk.

Bottega Restaurant finner du i den historiske Bottega Favorita-bygningen på 2240 Highland Ave. S. Det er en av Birminghams topp eksklusive restauranter, åpnet i 1988 og har konsekvent mottatt toppanmeldelser siden den gang. Maten inneholder kulinariske tradisjoner fra Italia, Nord-Afrika og Middelhavslandene. Vilt, biff og sjømat tilbys, og parmesan-suffléen og treost-makaroni og ost er to av de mest berømte rettene.

Birmingham har en blomstrende restaurantscene, hvor du kan finne alle typer mat du måtte ønske. Sølvmynten, Niki’s West og Bottega er bare tre eksempler på den store kulinariske variasjonen du kan oppleve i Alabamas største by.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *