Grow Your Crypto On DeFiEarns: The Aggregator Of Crypto Yield Farming Rate

Av | februar 12, 2023

2021 har blitt et boom-år for DeFi. DeFi-markedet vokser så raskt, og det er til og med vanskelig å følge alle endringene.

Hvorfor er DeFi så spesiell? Kryptomarkedet gir en stor sjanse til å tjene mer penger på mange måter: desentraliserte børser, avkastningsaggregatorer, kreditttjenester og til og med forsikring – du kan sette inn tokens i alle disse prosjektene og få en belønning.

Men den heteste trenden for å tjene penger har sine triks. Nye DeFi-prosjekter lanseres hver dag, rentene endres hele tiden, noen av bassengene slutter å eksistere – og det er en stor hodepine å holde styr på det, men du burde.

Vel, løsningen er her. Vi opprettet en rangeringstjeneste av DeFi-avkastningsoppdrettsprosjekter som vil hjelpe deg å finne et pålitelig prosjekt med de høyeste rentene for din trygge investering av kryptovalutaer og tokens.

Aggregatet av crypto yield farming rangering DeFiEarns.com ble lansert 1. august i 2021.

Den opprettholder 56 prosjekter – DEX’er (PancakeSwap, MDEX), Yield Farms, Yield Aggregators/Optimizers (PancakeBunny, Beefy Finance, AutoFarm), Lending Platforms (Venus, Annex Finance), og til og med Leveraged Yield Farming-prosjekter som Alpaca og Alpha Home er oppført der.

DeFiEarns.com støtter bare 3 nettverk ennå – Ethereum Mainnet, Binance Smart Chain og Polygon. Men om 2 måneder vil det være ferdig med andre av de mest populære nettverkene.

Tydelig grensesnitt og enkle filtre gjør alt enkelt. DeFiEarns.com-brukere kan holde seg oppdatert med renter både for et token og for et par tokens i multi-token-puljer hvor 3 eller til og med 4 tokens kan settes inn. Investorer kan også spore rangeringsendringshistorikken og total verdi låst (TVL) i forskjellige bassenger og på forskjellige gårder.

Ikke gå glipp av avkastningen bare ved å lagre tokens uvirksomt – multipliser kryptoen din på DeFiErans.com

Men legg merke til at det er risikabelt å investere i DeFi: permanente tap, hacking av prosjekter, Oracle-feil og høy volatilitet i kryptovalutaer – dette er problemene DeFi gir bønder hele tiden.

Hvordan fungerer defearns.com

Bare følg linken på DeFiEarns.com, og skriv inn navnet på en token du har i en søkeboks – velg deretter den beste renten, men ikke glem å sjekke TVL først. Jo høyere TVL-rangering – jo mer pålitelig er prosjektet.

På DeFiEarns.com kan du også finne ut hvilket selskap som reviderte prosjektet.

Hva defearns.com står for

Vi holder alt enkelt og går etter bare én idé – å gi muligheten til enhver DeFi-entusiast til å velge de beste rentene i alle prosjektene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *