Guider for å lage myntinnpakninger

Av | februar 3, 2023

Hvis du er en pengeinnkrever, vil det være svært økonomisk for deg å lage dine egne pengeinnpakninger. I tillegg, ved å resirkulere papirposer, kan du også ta del i den pågående grønne bevegelsen. Du kan lage opptil 20 myntinnpakninger bare ved å bruke én dagligvarepose i vanlig størrelse.

Å pakke inn alle myntene du har hjemme vil være en god idé. Du kan også lære barna hvordan de kan spare penger. Du kan samle den og pakke den inn med dine egne myntpakker. Følgende er trinnene for å lage din egen myntinnpakning.

Det første du må gjøre er å åpne dagligvareposene og legge dem flatt på en flat overflate som et bord. Form den til et perfekt rektangel. Deretter begynner du å måle for hver størrelse på myntene du skal pakke inn. Hvis du ønsker å pakke inn pennyene dine, kan du merke det og kutte to 4-tommers strimler langs posen. Skjær en av dem i firkanter med 2¾ tommer brede. Plasser alle i en stabel og deretter øverst i stabelen med «Pennies-.50¢.»

Hvis du vil lage en innpakning for nikkelen, kutt den andre 4-tommers stripen i perfekte firkanter med en bredde på 3 tommer. For dimes må du lage papiret med en bredde på 3 ½ tommer, og for kvartalene kan du klippe det med en bredde på 3¼ tommer. For hver av dem kan du merke toppen av stabelen med riktig valør og pengebeløp.

Den neste tingen å gjøre er å brette hver kant av omslaget til det overlapper hverandre litt med en åttendedels tomme. Påfør limet på en av kantene og trykk det med den andre slik at de kan feste hverandre. Sett sømmen du nettopp har limt på midten ved å flate ut omslaget. La den tørke over før du bruker den til å pakke inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *