Gull og sølv Home Business – Fremtiden for nettverksmarkedsføring er her.

Av | mars 6, 2023

Spør alle du møter om økonomien, og de vil sannsynligvis fortelle deg minst én økonomisk katastrofehistorie. Folk mister jobben. Når dette skrives, har én av ti biler som reiser på motorveien en arbeidsledig sjåfør. Når vi snakker om biler, hadde General Motors et tap på 4,3 milliarder dollar i juli-desember 2009. Så når du nevner den økonomiske fremtiden, er de fleste ikke særlig optimistiske.

Hold fast på pensjonsfondet ditt (det lille som er igjen av det), for det er nytt håp. En ny æra innen nettverksmarkedsføring kom stille i august 2009. Nytt selskap nå Det gir hvem som helst muligheten til å skape rikdom, akkumulere rikdom og akkumulere rikdom På en måte som snart vil overvelde de spinkle og til dels uredelige påstandene fra moderne pensjonsfond.

Dette nye selskapet heter Numis Network. Numis kombinerer de rikdomsbyggende aspektene ved nettverksmarkedsføring med en velprøvd rikdomsbyggende historie med graderte, sertifiserte numismatiske gull- og sølvmynter.

La meg være tydelig: Numis Network Numismatiske mynter er ikke investeringer, de er samleobjekter!

Ikke forveksle disse gull- og sølvmyntene med gullmyntmarkedet. Verdien av bullion-mynter er mer flyktig og risikabel sammenlignet med sertifiserte gull- og sølv-numismatiske mynter.

Du spør kanskje: Hvorfor skulle noen opprette et nettverksmarkedsføringsselskap som handler med mynter? For tiden er inne.

Her er grunnen til at Numis Network lett er den beste hjemmebedriften for alle:

Numismatikk er en industri på 100 milliarder dollar i året over hele verden. Det er en industri på 10 milliarder dollar bare i Amerika. I min egen personlige erfaring har jeg sett min far kjøpe en rekke mynter gjennom livet. Etter hans død ble jeg overrasket over å høre at verdien av hans omfattende samling av tall har økt. Over tid nådde myntene hans en verdi på 3-5 ganger mer enn hva han betalte for dem. Mange av disse myntene var mindre enn fem år gamle.

Nettverksmarkedsføring fortsetter å produsere mange nye millionærer hvert år. Warren Buffett, Robert Kiyosaki og Donald Trump har alle uttrykt sin støtte og takknemlighet for nettverksmarkedsføring. Hele den globale nettverksmarkedsføringsindustrien ble nylig verdsatt til over 114 milliarder dollar årlig. De fleste nettverksmarkedsføringsselskaper selger juicepresser eller «forbruksvarer». Når du først har drukket det eller brukt det, er det borte. Det er ingen restverdi for dem.

Numismatisk mynt er en ressurs – ikke en investering. Jeg gjentar: Numeriske mynter er ikke en investering. Men siden det er en eiendel, kan den brukes som sikkerhet for et lån. Dette er det eneste «produktet» noen liker å fylle garasjen med.

Grunnleggerne av Numis Network er erfarne nettverksmarkedsførere. De har allerede tjent sin formue. Så hvorfor bygge et nytt selskap? En av medgründerne fortalte meg nylig at han kom ut av pensjonisttilværelsen for å starte Numis som en måte å redde den globale økonomien. Nettverksmarkedsføring beriket livet hans på måter han aldri hadde forestilt seg, så han ønsket å gi tilbake til industrien og verden.

Med Numis Network kan du starte din egen hjemmebedrift med svært små oppstartskostnader. Ditt «produkt» er en gradert og sertifisert Numismatisk samlemynt (verdi under detaljhandel). Det er ikke en «investering», det er en eiendel.

Eiendeler har kjent verdi, investeringer har ikke. han sa Ingen opplæring nødvendig, eller «demonstrasjoner» og produkt-«prøver». Fordi alle vet verdien av penger. Ingen andre franchise- eller nettverksmarkedsføringsselskaper kan tilby en rikdomsbyggende hjemmevirksomhet, og rikdomsbyggende gull- og sølvaktiva på samme tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *