Gullinvestering: Kjøp gullmynter for å sikre fremtiden din

Av | februar 24, 2023

Gull tilsvarer ekte penger. I motsetning til andre eiendeler som tradisjonelle aksjer og obligasjoner, til og med lovlig betalingsmiddel – som egentlig bare representerer verdien av penger, kan gull holde sin egen verdi selv når økonomisk resesjon oppstår. Dette er grunnen til at fornuftige og praktiske investorer forfølger gullinvesteringer. «Kjøp gullmynter og se dem vokse.» folk sier at kjøp av håndfast gull ofte belønner gode investorer med lovende avkastning.

Økonomisk sett er det å eie håndgripelig gull likt å eie en eiendom, bare det at du vanligvis ikke bekymrer deg for boliglånene. Sammenlignet med tradisjonelle aksjer og obligasjoner, forblir verdien av gull konstant høy til tross for de store tilbakeslagene i økonomien, og det handler om å bevare integriteten til sparepengene dine fra forpliktelsene forårsaket av den økonomiske krisen. Ingenting gjør det bedre enn investering. Kjøp gullmynter og spar dem til en regnværsdag.

Nå som du vet den virkelige virkningen av gull i den jevne inntektsstrømmen, vil du sannsynligvis vite hvordan du kan bruke gull for å bygge grunnlaget for rikdommen din. Hvis du er noen som går av med pensjon, kan du investere ved å bruke en gull IRA. Med denne IRA kan du investere i håndgripelig gull som gullmynter og bullions. Gull i IRA kan definitivt gi deg mer sikkerhet sammenlignet med andre former for investeringer, spesielt når du står overfor økonomiske tilbakeslag som ofte er relatert til å samle medisinske regninger, gjeld og utgifter. Når du ikke lenger kan jobbe for deg selv, vil gullet i IRA fungere som redningsvesten din.

Hvis du ønsker å foreta en myntgullinvestering, kjøp gullmynter først etter at du har bestemt gullets renhet og vekt. Dette er mengden faktisk gull i en enkelt mynt. Husk at gullmynter også lages ved hjelp av andre metalllegeringer, og det er derfor det ikke er noe som heter en ren gullmynt. Metalllegeringer blandes vanligvis med gull for å gjøre myntene sterkere. Gullmynter for potensielle investeringer inneholder vanligvis minst 22 karat gull.

Hvis du også ønsker å diversifisere din myntgullinvestering, kjøp gullmynter fra andre land også. Noen av alternativene for amerikanske ørn-gullmynter ville være det kanadiske lønnebladet, den kinesiske pandaen og de østerrikske filharmoniske myntene. Du må også studere spesifikasjonene for disse myntene for å gjøre dem levedyktige for investering.

Du må ha smartene hvis du vil forfølge gullinvestering. Kjøp gullmynter når de er billigst og behold dem til du kan selge dem til høyeste pris. Tid er til din fordel siden verdien av mynter øker årlig.

Sammenlignet med andre investeringsalternativer, faller ikke gull under kapitalgevinsten. Hvis noen eier fysisk gull som barer og mynter eller gullsertifikater som er støttet av fysisk gull, vil skattemyndighetene anerkjenne dette mer som et samleobjekt enn en investeringskilde.

Men hvis noen kjøper bullions og mynter, er det sannsynlig at personen som kjøpte det vil selge dem til slutt. Du må da vurdere hva som vil skje hvis du selger myntene dine. Dersom mynter selges i mindre enn ett år, regnes pengene du tjener som alminnelig inntekt og beskattes deretter. Men selger du gullet etter å ha eid det i et år eller så, beskattes avkastningen med maksimalt 28 %.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *