haydenshapes hypto krypto step up

Av | april 19, 2023

Haydenshapes er et velkjent navn i surfeindustrien, og deres Hypto Krypto-board har blitt en bestselger verden over. Nå har de lansert en ny versjon kalt Hypto Krypto Step Up, som passer perfekt til større bølger og mer avansert surfing.

Hypto Krypto Step Up er designet i samarbeid med surfelegenden Craig Anderson, som er kjent for sin avanserte surfingstil og ekstreme manøvrer. Dette har resultert i et unikt og innovativt board som er ideelt for å utforske de største bølgene.

Som navnet antyder, er Hypto Krypto Step Up en oppgradering av den originale Hypto Krypto-modellen. I motsetning til den opprinnelige versjonen har Hypto Krypto Step Up en lengre og bredere form for å gi bedre stabilitet og enklere padling gjennom voldsomme brytninger.

Boardet har også en mer avansert rail-konstruksjon som gjør det mer responsivt og lettere å manøvrere. Dette er spesielt viktig når man står på større bølger som krever rask respons og smidighet.

Hypto Krypto Step Up har også en unik concave-form som gir et ekstra løft og fart i bølgene. Dette, kombinert med den avanserte rail-konstruksjonen, gir deg en følelse av å surfe mer på bølgene enn på vannet.

For surfing på større bølger krever det også et annet finnesystem enn på mindre bølger. Hypto Krypto Step Up har derfor et quad-finnesystem som gir ekstra stabilitet og respons i bølgene.

Alt i alt er Hypto Krypto Step Up ideell for de som ønsker å utfordre seg selv på større bølger og ta steget videre i sin surfingkarriere. Dette innovative og unike boardet vil være en favoritt blant avanserte surfere, og vi kan forvente se at den blir et vanlig syn blant surfere som jakter på de største bølgene rundt om i verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *