hshare krypto

Av | juni 3, 2023

Hshare er en av de nyeste kryptovalutaene på markedet, og en som lover å revolusjonere måten vi ser på økonomiske transaksjoner. Navnet Hshare står for «hybrid share», og dette navnet passer perfekt til denne valutaen da den kombinerer det beste fra to verdener – blokkjedeteknologi og DAG-arkitektur.

Hshare ble lansert i juni 2017, og siden den gang har den raskt blitt en populær valuta, spesielt i Kina og Sør-Korea. Kryptokursen startet på rundt $ 2,50, men har steget til rundt $4,30 nå, med en total markedsverdi på rundt $ 203 millioner.

Så hva gjør Hshare så spesiell?

Hshare bruker en hybrid konsensusmodell som kombinerer både blokkjedeteknologi og en rettet aksjegraf (DAG). Dette betyr at Hshare kan tilby både en robust og sikker blokkjedeplattform, samtidig som den gir raskere og billigere transaksjoner som er tilgjengelige gjennom DAG-arkitekturen.

DAG-systemer omtales ofte som «tangle» og gir brukerne muligheten til å utføre flere transaksjoner samtidig uten at hastigheten reduseres. Dette betyr at transaksjonene som utføres med Hshare vil bli behandlet raskere og med lavere avgift enn på tradisjonelle blokkjedeplattformer.

En annen unik funksjon ved Hshare er at den er fullt kompatibel med både blockchains og DAGs. Dette åpner opp for en rekke muligheter for utviklere, som nå vil være i stand til å bygge applikasjoner som kan kjøre på Hshares hybridkonsensus.

Begge disse funksjonene gjør Hshare til en ideell plattform for IoT-applikasjoner og smarte kontrakter, der hastighet og sikkerhet er avgjørende faktorer.

Hshare har også en meget kompetent utviklingsteam bak seg, med erfarne utviklere som har jobbet med prosjekter som NEO og Ethereum fra før. De har også inngått samarbeid med store aktører som GINKO og HyperQuant for å utvikle utvidede funksjonaliteter for plattformen.

Selv om Hshare er relativt ny på markedet, har den allerede gjort et inntrykk på kryptobransjen og ser ut til å ha en lys fremtid. Som med enhver annen kryptovaluta er det imidlertid verdt å merke seg at kryptovalutamarkedet er volatilt, og du bør alltid utføre din egen undersøkelse og vurdering før du investerer i en kryptovaluta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *