Hva er bruken av virtuelle assistenter?

Av | februar 6, 2023

Fremkomsten av nettteknologi har endret arbeidsstyrken for alltid. Outsourcing har vært vanlig siden 1980-tallet, men på det tidspunktet måtte en entreprenør fortsatt komme inn på kontoret for å få informasjon og ta den med til kontoret sitt for å få arbeidet gjort.

Nå kan en virtuell assistent bo bokstavelig talt hvor som helst hvor de har tilgang til internett. Virtuelle assistenter forstår hvor viktig det er å levere godt arbeid til deg fordi suksessen din er veldig avhengig av deres suksess.

De jobber hardt for å trene seg opp til å gjøre oppgaver som er nødvendige og etterspurte slik at du slipper å trene noen. Du leier ganske enkelt inn den ekspertisen du trenger til dine prosjekter. VA-er kan bringes på lang sikt eller på prosjektbasis.

Ikke behov for fullt utstyrte kontorer

En VA er en bedriftseier som eier alle verktøyene som trengs for å gjøre jobben for deg som du trenger fullført. Du trenger ikke å tilby verktøyene, og du bør ikke. De er sine egne bedriftseiere og har verktøyene.

Du trenger ikke å betale for fordeler

Når du avtaler med en VA, er de uavhengige entreprenører som betaler for sine egne fordeler. Pengene du betaler VA dekker disse utgiftene, og det er derfor du kan betale fra $20 til $40 i timen eller mer, avhengig av spesialiteten du trenger. Det sparer deg fortsatt penger fordi du kun betaler for arbeid du trenger.

Det er ikke nødvendig å trene noen

Du trenger ikke å trene din VA på oppgavene du ønsker utført. Du må kanskje vise dem hvordan du liker at arbeidet ditt skal se ut når det er ferdig, men du vil ikke fortelle dem hvilke verktøy de skal bruke eller hvordan de skal gjøre det nøyaktig. De burde allerede vite hvordan de skal gjøre det.

Ingen heltidskostnader for deltidsarbeid

Mange tror de må ansette noen på heltid, på kontoret sitt, for å få utført godt arbeid. Men sannheten er at det er mange ganger på dagen hvor en resepsjonist bare sitter der. Hvis du bare kan betale dem på deltid for akkurat det du trenger, har du råd til å ansette flere eksperter også.

Utvid og kontrakter virksomheten din etter behov

Du betaler bare for og ansetter folk til å utføre arbeid akkurat når du trenger det. Dette betyr at du enkelt kan påta deg ekstraarbeid når du får tilbud om det, og få VA(ene) til å hjelpe med delene de kan gjøre.

Ser ut som en stor bedrift for verden

Det pleide å være umulig for en liten selvstendig næringsdrivende frilanser å gjøre en stor nok bulk til å tjene godt på å jobbe for seg selv uten praktisk talt å ta livet av seg med arbeidsmengden. Nå kan du se stor ut ved å kunne ta på deg flere outsourcer når det trengs uten å ta livet av deg.

Finn veldig spesifikk ekspertise når du trenger det

Virtuelle assistenter har en rekke ferdigheter som faller inn i mange kategorier fra økonomi, til ledelse, til organisering og planlegging, til teknisk og mer. Finn riktig hjelp når du trenger det i stedet for å måtte holde folk på lønnslisten når du ikke trenger dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *