Hvordan en mekanisk salgsautomat fungerer

Av | mars 2, 2023

Denne artikkelen vil forklare anatomien til den mekaniske salgsautomaten som foreskrevet driften av den og mekanismene for å hente produktet. For det første må det stilles krav om formålet med en mekanisk salgsautomat. Den typiske prosessen er at en kunde vil sette inn en mynt i dispenseren for å få det ønskede produktet. Produktet leveres fra lagerbeholderen i maskinen og plasseres der kunden enkelt kan nå og hente produktet. Mynten (etter å ha blitt satt inn i maskinen) befinner seg i myntboksen.

I tillegg, siden mynten settes inn i maskinen, må bestemmelsen gjøres med hensyn til driften av den. På den måten må den mekaniske salgsautomaten ha en myntinnsatsspor (eller mer vanlig en fakturavalidering i tillegg) for levering av mynter. I tillegg må det være en innsatsmekanisme for å ta mynten. Myntinnsatshåndtaket representerer derfor denne muligheten for maskinen til å motta mynten. Inne i huset er det et håndtak som består av en «på langs» stang og festet til den på en fast måte er et annet håndtak. Myntsporet er plassert vertikalt i den nedre enden av stangen, noe som gir tilstrekkelig lengde til å holde mynten inne i maskinen. Det er også en myntposisjoneringsguide, som hjelper til med å levere mynten inn i maskinen.

Etter å ha snakket om myntmekanismen, må kroppen til den mekaniske salgsautomaten angis angående de andre komponentene. Produktet oppbevares på et hylleområde bak på maskinen; dette er kjent som dispenseringslegemet. Myntmekanismen er også til stede på maskinens kropp. For å få produktet til kunden er det også et område hvor produktet skal leveres til personen(e).

Deler av den mekaniske salgsautomaten som foreskrevet: Produktleveransekapslingen, hvorved produktet hviler. I tillegg er de mange myntmekanismene satt på de øverste og mest fremre delene av kroppen. Leveringskabinettet bør ideelt sett være i form av en boks. I den fremre delen av maskinen kan det være plassert et gjennomskinnelig vindu slik at mange kan se produktet inne i den mekaniske salgsautomaten. Produktet lagres derfor i et individuelt rom, avhengig av størrelsen og utvalget av produktet, kan det være ganske mange butikker i innhegningen på grunn av de mange variasjonene av produkter som tilbys. Når utsalget startes, vil produktet bli levert fra disse avdelingene til leveringsområdet.

Produktet leveres (ved noen tyngdekraftshandlinger) i en nedadgående bevegelse. Utleveringsrommet vil bli trykket ned på en måte som gjør at produktet aktiveres og faller nedover. Hovedmekanismen bak dette er et stempel og en rekke elastiske tiltak ment for å holde produktet på plass og levere produktet. Snorene fungerer som koblingsmedier til stempelet og dets innkapsling, og støtter rammen og implementerer de forskjellige opphentings- og lagringsmekanismene i enheten. Snorene i seg selv er for det meste elastiske på grunn av tilstanden til mekanismene. De må være elastiske på grunn av muligheten for at snoren kan trekkes stramt og løsnes (med gjentatte bevegelser). Vekt setter en avgjørende betydning i driften av den mekaniske salgsautomaten, siden ting fungerer på bevegelsene trekk, skyving og tyngdekraft i kombinasjon med stempelet.

I tillegg er det dette som skjer når en mynt settes inn i maskinen. Når en mynt plasseres i mekanismene, begynner inngrepet til myntføreren. Ved hjelp av posisjonen til myntføringen flyttes mynten således til passende steder. Deretter flyttes mynten til produktkabinettet ved hjelp av håndtaket, som deretter nærmer seg broen og går inn i sporet. Ved denne handlingen settes tiltakene som gjør at produktet kan leveres, på plass og produktet leveres ved tyngdekraften og påfølgende målinger av de involverte mekanismene. Etter at dette har funnet sted, kommer mynten inn i boksen der alle mynter er lagret for fremtidig gjenfinning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *