Hvordan komme i gang med kryptovalutaer

Av | mars 17, 2023

Å investere i kryptovalutamarkedet er ofte komplekst, spesielt for tradisjonelle investorer. Dette er fordi å investere direkte i kryptovaluta krever bruk av nye teknologier, verktøy og innføring av noen nye konsepter.

Hvis du bestemmer deg for å dyppe tærne inn i kryptovalutaens verden, bør du ha en klar ide om hva du skal gjøre og hva du kan forvente.

Enten det er Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller noen av de 1300 tokenene, krever kjøp og salg av kryptovalutaer at du velger en børs som handler med produktene du ønsker.

Som den mest kjente desentraliserte kryptovalutaen, leder Bitcoin kryptoområdet så dominerende at begrepene krypto og bitcoin noen ganger brukes om hverandre. Faktum er imidlertid at det også finnes andre kryptovalutaer man kan stole på for å gjøre kryptoinvesteringer.

Litecoin

Litecoin, også kjent som «sølv til Bitcoins gull» er et åpen kildekode desentralisert betalingsnettverk som fungerer uten å involvere en mellommann.

Hvordan skiller Litecoin seg fra Bitcoin? Vel, begge er like på mange måter, men Litecoins blokkgenerering er mye raskere enn Bitcoins. Dette gjør investorer over hele verden åpne for å akseptere Litecoin.

Charlie Lee, en tidligere Google-ingeniør, grunnla Litecoin i 2011. Selv om Litecoin mangler anonymitetsteknologien til Bitcoin, har nylige rapporter vist at Litecoin foretrekkes etter bitcoin på grunn av dens utholdenhet. En annen faktor som favoriserer Litecoin er Bitcoin SegWit-teknologien, som betyr sikker peer-to-peer-handel av mynter uten å involvere børsdeltakelse.

Ethereum

Ethereum ble lansert i 2015 og er en desentralisert programvareplattform som lar distribuerte applikasjoner og smarte kontrakter fungere uten innblanding fra tredjeparter. Valutaen er eter som er som en akselerator innenfor eterplattformen. I det ledende kryptovalutaområdet, Ethereum. det er det nest mest foretrukne alternativet etter Bitcoin.

Zcash

Zcash fikk oppmerksomhet i siste del av 2016 og er fokusert på å løse problemet med anonyme transaksjoner. For å forstå mynten, la oss ta det som «hvis bitcoin er som HTTP for penger, er Zcash HTTPS».

Mynten tilbyr muligheten for beskyttet transaksjon for å opprettholde transparens, personvern og sikkerhet for transaksjoner. Dette betyr at investorer kan overføre data i form av en kryptert kode.

Bindestrek

Opprinnelig kjent som darkcoin, er Dash en mer selektiv versjon av bitcoin. Den ble lansert i januar 2014 av Evan Duffield under navnet Xcoin. Det er også kjent som en desentralisert autonom organisasjon eller bare DAO. Mynten var ment å utrydde alle de rådende begrensningene til Bitcoin. For tiden har Bitcoin fått en betydelig posisjon i kryptovaluta-området.

Alternativet til virtuell valuta som lover sikre og anonyme transaksjoner gjennom peer-to-peer-nettverk er kryptovaluta. Nøkkelen til å tjene mye penger er å gjøre riktig investering til rett tid. Sammenlignet med å få penger daglig, fungerer kryptovalutamodeller uten å involvere noen mellommann som en desentralisert digital mekanisme. I denne distribuerte kryptovalutamekanismen utstedes, administreres og støttes kontinuerlig aktivitet av fellesskapets peer-nettverk. Cryptocurrency er kjent for sine raske transaksjoner med alle andre moduser som digitale lommebøker og andre medier.

I tillegg til det ovennevnte inkluderer andre store kryptovalutaer Monero (XMR), Bitcoin Cash (BCH). EOS og Ripple (XRP).

Selv om bitcoin er trendsetter og leder løpet, har andre valutaer også tatt sin betydelige posisjon og vokser hver dag. Gitt trenden vil de andre kryptovalutaene ha en lang vei å gå og kan snart gi Bitcoin en veldig tøff tid for å opprettholde sin posisjon.

Hvis du har bestemt deg for å foreta en spekulativ investering i denne forstyrrende teknologien og ønsker å ha alle nåværende og fremtidige anbefalinger, ta kontakt med «The Top Coins».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *