Hvordan lage din egen myntinnpakning

Av | februar 20, 2023

Å ha løs veksel i et stort antall mengder vil være irriterende for deg. Det vil være vanskeligere for deg. Dessuten tar de fleste bankene i USA ikke utrullede mynter. Derfor vil det være bedre for deg å rulle den først. Du kan begynne å løse problemet ditt ved å kjøpe mange papirruller.

For å gjøre vekselen akseptabel av banken, må du sørge for at dine hjemmelagde ruller har riktig antall mynter. Siden de fleste av myntene med en viss valør har størrelsen og diameteren, bør alle rullene ha samme vekt og selvfølgelig med samme lengde.

Generelt er kast for kvartaler verdt $10 med 40 kvartaler. For rull med nikkel har den en total verdi på $2 med 40 nikkel. For penny and dime inneholder rullen 50 mynter med en verdi av $5. Du kan skrive verdien av kastet på toppen av hver stabel slik at banken enkelt kan telle den.

For å få innpakningene, kan du finne den via nettmarkedet. Det er mange nettsteder som gir deg mange utskrivbare myntruller. Du kan enkelt skrive dem ut på ditt eget solide papir. Du kan bruke papir som er nesten det samme som konvoluttene eller papirposene. Klipp linjene som angitt på papiret og rull hver side og tape den deretter sammen. Krymp bunnen for å forhindre at myntene faller gjennom. Mens du fyller rullen med mynter, teller du den slik at du kan få riktig verdi.

I stedet for nettmarked, kan du også få myntpapiromslaget fra papirlageret. Du kan finne brukte papirposer. Den har tilsvarende standard med myntrullene. Det vil være den store erstatningen. Som vekt kan du bruke en av de utskrivbare kvartrullene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *