Hvordan løse og forhindre Pachislo-spilleautomatens myntstopp

Av | februar 2, 2023

Pachislo Coin Jam Prevention & Solutions

Firkantet plast brun eller svart myntmekanisme

1. Slå av maskinen.

2. Fjern det nederste myntskjoldet. I noen tilfeller har de firkantede brune myntmekanismene myntskjold som er hengslet – rett under myntskjoldet. De svarte versjonene har avtagbare myntskjold. Trykk inn på venstre og høyre side for å fjerne.

3. Myntbanen er dekket av et fjærbelastet område. Se nøye og du kan enkelt se våren på bildet. Trekk det fjærbelastede området opp – det beveger seg faktisk opp og til øvre høyre.

4. Tøm mynten med fingeren.

Hvis mynten sitter fast i mottakeren foran på maskinen og du kan se den, prøv å trekke ut fra fronten. Hvis den sitter fast der du enten ikke kan se den eller ikke kan fjerne den, trekk opp det fjærbelastede området og legg inn en annen brikke og skyv den OPP for å skyve løs mynten og dra den opp gjennom fronten. Slå på maskinen igjen og tilbakestill om nødvendig.

De lengre metallversjonene fungerer på samme måte og vil også ha en fjærbelastet front.

Forhindrer myntstopp

De fleste myntstopp er ikke et resultat av problemer med maskinen din, men av tokens og skitt.

Nesten alle Pachislos aksepterer kun .984″ tokens. Selv om polettene dine kan se ut til å ha samme størrelse, kan en liten variasjon i lengde eller bredde være nok til å forårsake myntstopp.

Myntmekanismer kan bli VELDIG skitne over tid. Dette førte til at brikkene beveget seg veldig sakte gjennom myntbanen og ble sittende fast i myntmekanismen eller myntrennen og aldri falt ned i beholderen. Følg disse trinnene for å forhindre fremtidige myntstopp:

1. Se etter magnetiske tokens

Før du bruker tokens i maskinen, kjør en magnet over dem og fjern eventuelle magnetiske tokens. Ganske mange maskiner vil sparke ut eller blokkere magnetiske tokens og SÅ sende en feilkode.

2. Sjekk tokenstørrelser

De fleste Pashiclos aksepterer bare .984″ tokens. Alle dine tokens kan se ut til å være identiske i størrelse, men maskinen din kan være selektiv. Alt annet enn .984″ vil sette seg fast. Legg brikkene i små stabler og se om noen er litt større eller tykkere enn de andre og fjern dem.

3. Rengjør tokens

Bruk Kaboom-rens. Bland litt i en bøtte med varmt vann. Slipp tokens i og bland dem i noen minutter. Skyll dem og tørk dem før bruk. Hvis du bruker maskinen, gjør dette ofte hver sjette måned eller så for å forhindre at det samler seg skitt i myntmekanismen, myntbanen og beholderen.

4. Rengjør mekanismen

Det er enkelt å fjerne mekanismen. Koble fra og fjern den og rengjør den godt med en våtserviett, løft det fjærbelastede området og rengjør det også. Hvis metallmyntbanen ruster, bruk en skarp kniv, skrutrekker eller eksaktkniv for å fjerne så mye rust som mulig og rengjør rusten med en klut. Når du er ferdig, gi banen en VELDIG LITEN sprut med silikonspray, tørk av overflødig.

5. Rengjør myntrennen og myntmottakeren

Mens myntmekanismen er ute, rengjør den utvendige myntmottakeren der myntene går inn i maskinen. Hvis du har våtservietter, prøv å bruke en tynn kniv til å skyve en våtserviett forsiktig inn i myntmottakeren fra utsiden av maskinen og trekk den ut på den andre siden for å rengjøre innsiden. Når du er fornøyd, spray en sprut silikonspray inn i myntmottakeren, og tørk av overflødig silikon.

Rengjør myntsjakten også (dette er det som bringer tokenene fra myntmekanismen til beholderen) og det du kan nå i beholderen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *