Hvordan nettstedet Shouldtrumprun..Com endret historien for alltid

Av | mars 26, 2023

Tidlig i 2011 begynte Trump å erte et mulig presidentvalg. Han hevdet at «hundretusenvis» av mennesker hadde oppfordret ham til å gå gjennom et uavhengig nettsted kalt ShouldTrumpRun.com. Så hva er ShouldTrumpRun.com? Bli med meg på denne reisen.

Ryktene svirrer rundt på nettet om at eiendomsmilliardær Donald Trump vil stille som president i USA på den republikanske billetten i…

ShouldTrumpRun.com ble lansert i slutten av 2010. Det var tilsynelatende et uavhengig nettsted for å teste vannet om et mulig Trump 2012-løp. Det sa til og med eksplisitt nederst at det «ikke ble godkjent av Donald Trump.»

Men dette var ikke et selvstendig sted. Det ble grunnlagt av Trumps advokat, Michael Cohen, sammen med to lokale lobbyister som på den tiden hjalp Trump med å drive et dødsdømt prosjekt ved Jones Beach på Long Island.

Nettstedet landet faktisk Cohen i litt varmt vann med FEC. Etter at Cohen fløy et privatfly til Iowa for å teste Trumps farvann, har noen sendt inn en klage mot Cohen. For en tid tidligere i år ble ShouldTrumpRun.com omdirigert til et FEC-brev om emnet.

Cohen ble renset av FEC for enhver forseelse fordi Trump ikke var en offisielt erklært kandidat på tidspunktet for Iowa-reisen.

Hvem signerte denne avgjørelsen?

Don McGahn, FEC VP/Current WH Counsel.

Hva gjør disse lobbyistene så langt? De opprettet et nytt kontor i DC etter at Trump ble valgt. De har en eklektisk lobbyvirksomhet, alt fra lobbyvirksomhet til DoD på vegne av et sommerleirselskap til lobbyvirksomhet på Kongressen til fordel for «Turkish-American Gulen Movement».

Men det betyr ikke at Cohen og lobbyister sluttet å samarbeide.

Nei.

De representerer nå Cohen i søksmålet hans mot FusionGPS.

Morsomt til side: Cohen og lobbyistene registrerte ikke ShouldTrumpRun.com selv. Han var en internettmarkedsfører fra Brooklyn ved navn Igor Berezner.

Berezner driver et internettmarkedsføringsselskap som tilbyr «forsterkning av merkevare for sosiale medier». Men nylig har Berezner gått stort på kryptovaluta. Han går til og med «BTCMilli» (for Bitcoin Millionaire) på Twitter. Den har registrert mange krypto-URLer, inkludert crypto-ruble.net.

Som bringer oss til i dag. Hvordan skal TrumpRun.com se ut nå? Du gjettet riktig: CRYPTO!!! URL-en, som Berezner fortsatt eier, omdirigerer til dette nettstedet:

Nå, med et navn som Igor, bruker jeg den nåværende eieren av shouldtrumprun.com er russisk … så du vet hva det betyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *