Hvorfor bør du handle kryptovalutaer?

Av | mars 21, 2023

Det moderne konseptet med kryptovaluta blir veldig populært blant tradere. Et revolusjonerende konsept introdusert for verden av Satoshi Nakamoto som et biprodukt ble en suksess. Ved å dekode kryptovaluta forstår vi at kryptovaluta er en skjult ting og valuta er et byttemiddel. Det er en form for valuta som brukes i blokkjeden opprettet og lagret. Dette gjøres ved hjelp av krypteringsteknikker for å kontrollere opprettelsen og verifiseringen av den transaksjonerte valutaen. Bit coin var den første kryptovalutaen som ble født.

Kryptovaluta er bare en del av prosessen med en virtuell database som kjører i den virtuelle verdenen. Identiteten til den virkelige personen her kan ikke fastslås. Det er heller ingen sentralisert myndighet som styrer handel med kryptovaluta. Denne valutaen tilsvarer det harde gullet som holdes av mennesker og verdien av det er ment å øke med stormskritt. Det elektroniske systemet etablert av Satoshi er et desentralisert system hvor kun gruvearbeidere har rett til å gjøre endringer ved å bekrefte de igangsatte transaksjonene. De er de eneste leverandørene av menneskelig kontakt i systemet.

Forfalskning av kryptovalutaen er ikke mulig da hele systemet er basert på matematiske og kryptografiske gåter. Bare de som er i stand til å løse disse gåtene kan gjøre endringer i databasen, noe som er nesten umulig. Når transaksjonen er bekreftet, blir den en del av databasen eller blokkjeden som ikke kan reverseres.

Kryptovaluta er ikke annet enn digitale penger som skapes ved hjelp av kodeteknikk. Den er basert på et peer-to-peer-kontrollsystem. Vi forstår nå hvordan du kan tjene på å handle i dette markedet.

Det kan ikke reverseres eller forfalskes: Selv om mange kan tilbakevise dette at transaksjonene som er gjort er irreversible, men det beste med kryptovalutaer er at når transaksjonen er bekreftet. En ny blokk legges til blokkjeden, og transaksjonen kan ikke forfalskes. Du blir eier av denne bloggen.

Online transaksjoner: Dette gjør det ikke bare egnet for alle som sitter hvor som helst i verden for å handle, men letter også hastigheten som transaksjonen behandles med. Sammenlignet med sanntid hvor du trenger tredjeparter for å komme inn på scenen for å kjøpe et hus eller gull eller ta opp et lån, trenger du kun en datamaskin og en potensiell kjøper eller selger i tilfelle kryptovaluta. Dette konseptet er enkelt, raskt og fullt av avkastningsutsikter.

Gebyret er lavt per transaksjon: Gruvearbeidere krever et lavt eller ingen gebyr under transaksjoner ettersom nettverket tar seg av det.

tilgjengelighet: Konseptet er så praktisk at alle de som har tilgang til smarttelefoner og bærbare datamaskiner kan få tilgang til og handle i kryptovalutamarkedet når som helst og hvor som helst. Denne tilgjengeligheten gjør den enda mer lukrativ. Siden avkastningen på investeringen er prisverdig, har mange land som Kenya introdusert M-Pesa-systemet som tillater en bitmyntenhet som nå lar 1 av tre kenyanere ha en bitmyntlommebok med seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *