Hvorfor er Nano Price-månen?

Av | mars 30, 2023

Det beste Crypto-IoT-samarbeidet

Kunngjøringen kom fra Nanosenteret i går. Selskapet bekreftet lanseringen av Nano IoT-laderen, og den regnes som den mest lovende inngangen til IoT-bransjen. IoT-laderen og tilhørende dingser sies å kjøre på den opprinnelige Nano-valutaen.

Laderen som har blitt utgitt så langt er fortsatt en prototype og funksjonene som har blitt avslørt så langt at ladervertene er:

  • Det krever bare at brukeren skanner en QR-kode for transaksjoner

  • QR-koden initierer en administrert transaksjonsprosess på mikronivå; så ingen grunn til å bekymre deg for endringer

  • Så langt støtter den kun NANO-lommebøker

Denne Nano Center-kunngjøringen er en stor milepæl for både selskapet og samfunnet, fordi ettersom laderen er vellykket testet og brakt på markedet, er det mange brukssaker i den virkelige verden som kan løses. Selvfølgelig, for å gjøre dette for brukstilfeller i den virkelige verden, er det mye potensiell innflytelse og flere iterasjoner som må skje først.

Nano forgrener seg

Nano er ikke den første kryptovaluta-mynten og -selskapet som våger seg inn i IoT-området, faktisk er det den tredje eller fjerde. Bak IOTA og andre mynter som også er i rommet per nå. Spenningen og forventningen rundt denne mynten skyldes imidlertid at selskapet før de la ut på denne reisen gjorde sin markedsundersøkelse på en veldig interessant måte.

Nano-selskapet brukte YouTube-kanalen deres for å begynne å engasjere seg i fellesskapet, og tilbakemeldingene de fikk var uvurderlige for selskapet. Fellesskapets reaksjon på YouTube-kanalen og dens innhold gjorde det veldig klart for selskapet hva som ble forventet av dem og hva de måtte gjøre.

Selskapet med dette grepet mot å diversifisere virksomheten har potensialet, med dette produktet, til å bli en global merkevare i IoT-bransjen. NANO bedriftsmynt begynner også å dukke opp på mange, mange børser. Noe som er en svært viktig årsak til den store adopsjonen og prisøkningen av valutaen i markedet.

Prisøkning, mer forventet

I løpet av den siste uken har Nanos pris økt med mer enn 90 % i verdi. Og en økning på 250 % de siste to ukene. Prisen for to uker siden var USD 1,52. Økningen i pris/verdi tilskrives flere årsaker. Blant dem er det faktum at NANO-selskapsmynten har blitt oppført og tatt i bruk av mange børser og plattformer som en omsettelig kryptovaluta.

De to andre grunnene er ganske intuitive fra denne artikkelen, ved at selskapet har forgrenet seg inn i IoT-jungelen med lastproduktet sitt og det faktum at den første nettverksstresstesten ga positive resultater Det er veldig viktig for hvert kryptoselskap å ha støtte fra fellesskapet, og det er trygt å si at NANO har det. Den nåværende prisen på mynten, i skrivende stund, er $3,12 USD.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *