ib laursen mynte cornflower

Av | mai 20, 2023

Ib Laursen er et dansk selskap som er kjent for sin vakre kolleksjon av interiørartikler og hjemmeinnredning. Blant deres brede spekter av produkter tilbyr de nå en helt særegen serie som skaper en helt spesiell atmosfære i ethvert rom – Mynte Cornflower.

Mynte Cornflower-kolleksjonen fra Ib Laursen består hovedsakelig av keramiske produkter, inkludert krus, tallerkener, skåler og krukker. Produktenes enkle, men stilfulle utseende gjør det enkelt å innlemme i praktisk talt alle hjemmeinnredninger. Den mye forekommende mynte og blåfarge i designet er forfriskende og hviler øynene.

Hver eneste del av Mynte Cornflower-serien er håndlaget og ekstremt slitesterk. De er også glasert i en tøff keramisk glasur, kjent for sin ekstreme holdbarhet, som gjør at produktene kan brukes til mange forskjellige formål uten å frykte skader eller riper.

Det er noen unike egenskaper ved Mynte Cornflower-produktene som skiller dem fra mange av de andre produktene på markedet i dag. For det første er de keramiske produktene skånet for helseskadelige stoffer. For det andre er hver kopp og tallerken veldig lett i vekt, noe som gjør at de er enkle å håndtere og transportere. De er også ovnsikre og kan brukes i både mikrobølgeovner og oppvaskmaskiner.

Kolleksjonen Mynte Cornflower inneholder også andre småartikler som oppbevaringskrukker og små skuffer. Disse produktene er perfekte for oppbevaring av små gjenstander rundt i hjemmet, for å holde ting organisert og ryddig. Hver krukke og skuff er også i samme stil som resten av kolleksjonen, og passer perfekt i enhver innredningsstil.

Ib Laursen er virkelig i frontlinjen når det gjelder interiørdesign, og Mynte Cornflower-serien er et perfekt eksempel på dette. Hver eneste kopp, tallerken, skål, krukke og skuff i kolleksjonen viser Ib Laursens lidenskap og drøm om å skape vakre og funksjonelle produkter. Mynte Cornflower-kolleksjonen er et verdt å prøve for alle som setter pris på vakre og holdbare keramiske produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *