Infliv Exchange: The Game Changer

Av | mars 19, 2023

Infliv har som mål å tilby alle kryptohandlere mer provisjonsfri fortjeneste. Det er den første fullverdige børsen som støtter flere kryptovalutaer eller tokens på en enkelt plattform.

Infliv er et firmanavn som betyr at informasjon er live = INFLIV. Kryptovaluta og blokkjede er etterspørselen og etterspørselen i de kommende tidene i dag, inflivs kryptovalutautvekslingsplattform tilbyr en brukervennlig plattform for nye tradere. er en kryptovalutautveksling som lar brukere handle flere kryptovalutaer mot native token BTC, ETH, USDT og IFV.

Vårt mål er å gi en rask og sikker handelsopplevelse til våre kunder i BTC, ETH, USDT og IFV handelsalternativer, Infliv prioriterer sikkerheten til brukermidler og informasjon ved å kreve at brukerne aktiverer 2FA via Google Authenticator eller en U2F sikkerhetsnøkkel. For å beskytte midlenes sikkerhet er det meste av midlene i systemet lagret i kalde lommebøker og kun ca. 0,5 % av kryptoaktiva er tilgjengelige i hot wallets for daglig drift av plattformen.

Funksjonsdistribusjon

Vi vil distribuere plattformen omtrent i følgende rekkefølge

 • Kontanthandel

 • Marginforhandling

 • futures

 • Anonym umiddelbar utveksling

Infliv vil støtte handelspar i følgende valutaer

 • BTC

 • ETH

 • USDT

 • IFV

Alle tradere ønsker et minimumsgebyr for kryptohandel, så vi har ingen handelsprovisjon. Infliv er verdens første abonnementsbaserte (abonnement) kryptovalutabørs hvor du handler ubegrenset med minimale månedlige avgifter og mottar inntekt per måned på din Infliv token-aksje.

Infliv er en digital valutabørs (kryptovaluta) i verdensklasse, Infliv er verdens eneste kryptovalutabørs (ICO) som lar deg handle med et månedlig abonnement, du trenger ikke betale for å handle på Infliv-børsen. , i den digitale valutarevolusjonen i verden. Infliv har som mål å tilby alle kryptohandlere mer provisjonsfri fortjeneste. Det er den første fullverdige børsen som støtter flere kryptovalutaer eller tokens på en enkelt plattform.

Problemer og løsninger

problemer

Handelsgebyrer er stort sett bare en liten prosentandel eller en brøkdel av en prosentandel, så de fleste bryr seg ikke om dem. Men når du er en profesjonell trader, eller ønsker å bli det, det vil si at du betaler for mye penger i form av gebyr over tid.

løsninger

For å unngå dette introduserer INFLIV verdens første abonnementsbaserte kryptovaluta-handelsplattform som fortsatt tillater handel i en hel måned, ingen HANDLEGEBYR… Kun månedlig abonnement – 0,02 ETH Bruk tokenet IFV for å betale, nyt 50 % rabatt på abonnementsavgiften.

Tokendistribusjonsdetaljer

Infliv Token (IFV) er bygget med et ERC20-token basert på Ethereums blokkjedeteknologi. Denne teknologien gir brukere skalerbarhet og sikkerhet, token-innehavere vil motta eksklusive fordeler som inntekter. Infliv-token-innehavere tjener 60 % token-inntekt fra den totale månedlige abonnementsavgiften mottatt på Infliv-børsen og betaler den månedlige abonnementsavgiften med infliv-tokenet og får en rabatt på 50 % på avgiften. Infliv (IFV) er kompatibel med alle Ethereum-lommebøker.

Hvorfor bør du kjøpe Infliv Token?

Infliv representerer en solid investeringsmulighet for investorer som ønsker å bygge formue over en periode. Dette er ikke et bli-rik-fort-opplegg eller en mulighet for å tjene penger over natten. Investorer som kjøper tokens og holder dem på lang sikt vil oppnå eksepsjonelle resultater og avkastning på investeringen.

 • Erfaren ledergruppe med erfaring med å drive et vellykket selskap.

 • Alle tradere ønsker minimale provisjoner for handel. Vi har ingen handelsprovisjon.

 • Infliv introduserer den første abonnementsbaserte kryptovalutautvekslingen.

 • Token-innehavere vil motta eksklusive fordeler som inntekt. Infliv-tokeninnehavere får 60 % token-inntektsandel av den totale månedlige abonnementsavgiften mottatt på Infliv Exchange og betaler månedlig abonnementsavgift ved å bruke infliv-token og får 50 % avgiftsrabatt.

 • I fremtiden (2019) vil Infliv bygge en desentralisert sentral, hvor IFV vil bli brukt som en av de viktigste kjernemidlene, samt gassen som skal brukes.

 • 24 timers kundeservice. Vi så at kryptovaluta er fremtidens valuta og Blockchain er dette århundrets nye oppdagelse, så vi gir en rask og sikker handelsopplevelse til våre kunder i BTC, ETH, USDT og IFV handelsalternativer, Infliv prioriterer sikkerheten til midler og brukere. informasjon ved å kreve at brukerne aktiverer 2FA ved hjelp av Google Authenticator eller en U2F-sikkerhetsnøkkel. For å beskytte midlenes sikkerhet er det meste av midlene i systemet lagret i kalde lommebøker og kun ca. 0,5 % av kryptoaktiva er tilgjengelige i hot wallets for daglig drift av plattformen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *