Invicta klokker – Invicta menns Pro Diver Coin Edge Collectible Automatic Watch 8926C anmeldelse

Av | februar 15, 2023

Du kjenner følelsen fordi du har følt den før. Hjertet ditt banker raskt og spenning og undring overvinner deg når du ser på en klokke som bare viser stil og ynde. Med et kongelig design og et utseende som ikke kan gå glipp av, bør Invicta menns coin edge pro diver samleklokke modell nummer 8926C fra Invicta klokker være det eksklusive medlemmet av din fine klokkesamling hvis den ikke allerede er det.

Dette er klokken som har gjort Invicta til det den er i dag og har satt klokkeselskapet Invicta på listen over topp klokkeprodusenter. Folk vil legge merke til den nære stillikheten mellom Invicta 8926C-klokken og Rolex sin hyllede Submariner-serie. Den tidligere modellen 8926 for samme fra Invicta klokker ble stylet etter Rolex Submariner. Men de neste versjonene av denne klokken, inkludert 8926C, har et mye annet utseende enn Submariner og har en veldig solid følelse knyttet til den.

Den ultimate svartfargede ensrettede myntkantrammen er USP for denne klokken. Klokken har japansk Miyota 21 automatisk urverk, som er realistisk nær nøyaktig. Du kan se disse bevegelsene fra urets bakside. Skjelettkassen bak gir deg et nærbilde av den indre arbeidsmekanismen. Klokken har urkasse og armbånd i rustfritt stål, og de fleste menn vil finne montering av klokken veldig behagelig akkurat som andre Invicta-klokker. Armbåndet har festede lenker, som enkelt kan fjernes eller justeres. Den justerbare doble sikkerhetslåsen fungerer også problemfritt.

Mineralkrystallen er ripebestandig, men ikke så god som urskive av safir. Sapphire-klokker er mye bedre sammenlignet med disse en gang. Invicta 8926C-klokken har også en datokalendervisning for å holde deg oppdatert. Klokken har et datovindu i posisjonen 03:00. Siden den er fra dykkerserien, har Invicta 8926C en vannmotstand på 200 meter, eller 660 fot. Klokken er imidlertid marginalt større sammenlignet med vanlige klokker. Urkassediameteren på denne klokken er 43,00 mm mens urkassetykkelsen er 14,00 mm og reimbredden er 20,00 mm.

Du vil definitivt ikke bli skuffet over utseendet, følelsen og de generelle kvalitetene til denne klokken. Dette er én klokke, som lett kan forveksles med en veldig dyr klokke. Etter å ha brukt dette uret på håndleddet, vil du garantert motta komplimenter. Klokken har enestående verdi. Den er stilig og ser veldig slitesterk ut. Selv om du ikke er en dykker, er denne klokken et godt alternativ å ha på seg i hverdagen.

Men for noen mennesker kan et negativt aspekt ved denne klokken være dens automatiske bevegelser. Invicta 8926C er ikke en kvartsklokke, det er et automatisk urverk. Du må spole klokken for å holde den tikke. Du må bruke automatiske urverk daglig eller sette dem på en klokkeoppruller for å holde dem i funksjon. Ellers må du tilbakestille dem manuelt før de kan begynne å fungere igjen. Normalt har automatiske urverk en tendens til å gå et par minutter raskere, inkludert de dyre Rolex automatiske klokkene. Så i virkeligheten hver måned eller med noen ukers mellomrom må du justere disse klokkene manuelt.

Alt i alt, hvis du vet hvordan du skal håndtere automatiske klokker og elsker Rolex-sub-utseendet, så er dette klokken for deg. Invicta 8926C har fabelaktig utseende, funksjoner og kommer til en overkommelig pris. Det er virkelig ingen som kan slå Invicta menns pro dykker coin-edge collectible automatisk klokke 8926C hvis du vil ha en fin klokke til en rimelig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *