Invicta Watch 8926C – Pro Diver Collection Coin-Edge Automatic Watch Review

Av | februar 11, 2023

Invicta Men’s Pro Diver Collection Coin-Edge Automatic Watch #8926C satte Invicta på kartet. Kvalitet, stil og pålitelighet levert til en uslåelig pris gjorde denne klokken til en umiddelbar vinner.

Klokken skriker nesten for å se havet, og kan skryte av vannmotstand opp til 200 meter. I bassenget eller i Stillehavet; denne klokken kan håndtere begge deler uten å svette.

Den ensrettede rammen sies å være inspirert av den mye dyrere Rolex Submariner. Myntkantdetaljene gjør det enkelt å sette rammen ved siden av.

En svart urskive fungerer som bakteppe for Trinity lysende visere og timemarkører. Å lese tiden er aldri vanskelig, selv om lysene er slukket.

Kassen i rustfritt stål passer godt sammen med den svarte urskiven. Båndet er også et treleddet stål, noe som gir denne klokken en kropp som er ment å vare i mange lange år.

Urskiven er beskyttet av et ripebestandig mineralvindu. Det er også et mineralvindu innebygd i bakhuset, slik at du kan se bevegelsen i aksjon.

21-Jewel Miyota-bevegelsen er hjertet og sjelen til denne modellen. Denne bevegelsen er laget i Japan og er kjent for sin nøyaktighet og rimelighet. Faktisk ble mange europeiske urmakere drevet ut av virksomheten da dette urverket kom på markedet… matchet konkurransedyktige urverkers kvalitet til halve prisen.

Som en automatisk mekaniker trenger du aldri å kjøpe et nytt batteri til 8926C. Klokken lader seg selv mens du svinger armen frem og tilbake i løpet av dagen.

Invicta Men’s Pro Diver Collection Coin-Edge Automatic Watch #8926C er for de som ikke er interessert i å slippe $5K for en klokke av sammenlignbar kvalitet. Det er en solid dykker som ikke går på akkord med stil eller funksjonalitet. På prispunktet er det nesten umulig å finne en bedre dykkerklokke på markedet i dag.

Copyright 2010, Gabriel Ali og Dive Watch-anmeldelser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *