Kamp 3 – Utvalgte spilleautomater

Av | mars 8, 2023

Hovedkategoriene av online spilleautomater inkluderer klassiske spilleautomater med 3 hjul, videoautomater, fruktautomater og progressive spilleautomater. Klassiske 3-hjuls spilleautomater er datastyrte versjoner av spilleautomater oppfunnet av Charles Fay i 1887. De er perfekte spill for første gangs pokerspiller på grunn av deres enkle og enkle format.

Rival, en av de ledende programvareleverandørene for online gambling-industrien, har introdusert 10 3-hjuls spilleautomater i løpet av de siste to årene. Denne artikkelen diskuterer disse 3 utvalgte spillene, inkludert Vinn store penger, Little Chicken, Fantastic Fruit, Flea Market, Gold Rush, Major Moolah, Milk Cash Cow, Sevens and Bars, Strike Gold og Surf Paradise.

Big Cash Win er en 3-funksjons spilleautomat med én betalingslinje om penger. Den aksepterer mynter fra 5¢ til $5,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 2. Maksimumsinnsatsen er 2000 mynter.

Chicken Little er en spilleautomat med 3 punkter med én gevinstlinje med Chicken and Rooster-tema. Den aksepterer mynter fra 5¢ til $5,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 3. Rooster har en liten wild (kylling) og en maksimal innsats på 4000 mynter.

Fantastic Fruit er en klassisk fruktautomat med 3 høydepunkter, én betalingslinje. Den aksepterer mynter fra 5¢ til $5,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 3. Maksimumsinnsatsen er 400 mynter.

Flea Market er en 3-hjuls spilleautomat med én betalingslinje om Flea Market. Den aksepterer mynter fra 5¢ til $5,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 2. Loppemarkedet har en wild (ring) og en maksimal innsats på 10 000 mynter.

Gold Rush er en 3-hjuls spilleautomat med én gevinstlinje med et gullgruve-tema. Den aksepterer mynter fra 5¢ til $5,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 3. Gold Rush har en wild (cowboy) og en maksimal jackpot på 400 mynter.

Major Moolah er en progressiv spilleautomat med 3 hjul og én betalingslinje. Utbetalingen er kun 1,00 mynter og maksimalt antall mynter du kan satse per spinn er 3.

Milk Cash Cow er en 3-hjuls spilleautomat med én gevinstlinje med et gårdstema. Den aksepterer mynter fra 5¢ til $5,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 3. Milk har en cash cow wild (ku) og en maksimal jackpot på 10 000 mynter.

Sevens and Bars er en klassisk spilleautomat med 3 høydepunkter med én gevinstlinje. Den aksepterer mynter fra 5¢ til $5,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 3. Maksimumsinnsatsen er 2500 mynter.

Strike Gold er en progressiv spilleautomat med 3 hjul og én betalingslinje om gullmynter. Den aksepterer bare $1,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 2. Strike Gold har en wild (Strike Gold-logo) og ble utgitt i oktober 2008.

Surf Paradise er en 3-hjuls spilleautomat med én betalingslinje med strandtema. Den aksepterer mynter fra 5¢ til $5,00, og det maksimale antallet mynter du kan satse per spinn er 2. Maksimumsinnsatsen er 2000 mynter.

Så her er 10 konkurrerende match 3 spilleautomater. Enten du spiller spilleautomater på nett eller på et landbasert kasino, husk å bare spille med penger du har råd til å tape. Bestem på forhånd hvor mye du vil bruke, og hvis du taper, ikke gå over forbruksgrensen. Til slutt, ha det gøy og stopp mens du er foran.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *