Kjøpe gullmynter: Slik kjøper du gullmynter som er billige!

Av | februar 17, 2023

Vil du finne ut hvordan du kjøper gullmynter som er billige? Hvis du er interessert i å kjøpe gullmynter, enten for å starte eller legge til samlingen din, skal jeg fortelle deg en hemmelig måte å gjøre et kupp på.

De fleste nye investorer kjøper vanligvis de to mest populære moderne bullion-myntene. Dette er den kanadiske gulllønnebladet og den amerikanske gullørnmynten.

Det er ikke noe galt med noen av myntene.

Begge disse er fantastisk vakre og bør absolutt være en del av enhver gullmynt-investors portefølje.

Derimot…

Selv med den nylige korreksjonen, er gull absolutt ikke billig på noen måte.

Jeg gjorde noen raske undersøkelser på nettet…

På det nåværende tidspunkt selges en 2011 1 unse kanadisk gulllønn i BU-tilstand for nesten $40 dollar over spotprisen på gull.

En 1 unse 2011 American Gold Eagle i BU-tilstand selges for nesten $53 over spot!

Og dette er de billigste premiene jeg kunne finne.

(Gjør gjerne din egen forskning).

Det kan være andre forhandlere som tilbyr disse myntene til lavere (eller høyere) premier. Det avhenger vanligvis av den totale mengden mynter du kjøper.

Nå skal jeg dele en liten hemmelighet med deg… en som de fleste nye investorer sannsynligvis ikke vet!

Det er faktisk utenlandske gullmynter du kan kjøpe… som selges for premier som er halvparten av enten den amerikanske gullørn- eller kanadiske gulllønnebladmynten.

Her er tre av dem:

1. Den meksikanske 50 Peso – denne mynten er produsert av den meksikanske bymynten og er en offisiell gjentakelse. Den har en renhet på .900 og inneholder 1.2057 troy oz med fint gull.

2. Den østerrikske 100 Corona – denne nydelige mynten er produsert av den østerrikske mynten og er også en offisiell gjentakelse. Den har en renhet på 0,900 og inneholder 0,9802 troy oz med fint gull.

3. Den østerrikske 4 Ducat – en annen nydelig østerriksk mynt som også er produsert av det østerrikske myntverket og er en offisiell re-strike. Den har en renhet på 0,9860 og inneholder 0,4438 troy oz fint gull.

Når du kjøper disse myntene, får du en større mengde gull for pengene enn du ville gjort ved å kjøpe en gullmynt som gulllønnen eller gullørnen.

La oss nå ta opp noen bekymringer du kan ha når det gjelder å investere i disse myntene.

1. Likviditet

Disse utenlandske myntene er veldig populære over hele verden. De fleste store mynthandlere kjøper og selger dem med jevne mellomrom.

2. Renhet

Selv om disse utenlandske gullmyntene ikke er så rene som det kanadiske gulllønnebladet, som har en finhet på 9999 og er 24k gull, er det ikke en stor sak.

Anerkjente mynthandlere bryr seg ikke om renhet.

Gullmynter kjøpes av forhandlere basert på vekt, ikke renhet.

Hvis du seriøst vurderer å kjøpe gullmynter, er nå det perfekte tidspunktet på grunn av den nylige korreksjonen i gullprisen. Den meksikanske 50 Peso gullmynten, den østerrikske 100 Corona gullmynten eller den østerrikske 4 Ducat gullmynten er superbillige akkurat nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *