Konfidensiell kontantstrømfaktor – Gjør kundefordringer til din beste AR-finansstrategi

Av | februar 24, 2023

Vi skal demonstrere hvordan litt kjent, og etter vår mening nesten en hemmelig strategi kalt konfidensiell kontantstrømfaktoring kan gjøre kundefordringene dine om til en virtuell kontantstrømmaskin, og gjøre forbi AR-finanshindringer til kontantstrømløsninger!

Søkemotoranalyse vil vise deg at tusenvis av kanadiske bedrifter søker hver dag etter det de forhåpentligvis tror vil være verdifull informasjon rundt den mest populære metoden for bedriftsfinansiering i dag. Disse virksomhetene, av alle typer og størrelser forresten (selv de største selskapene i Canada) ønsker å vite hvorfor kontantstrømfaktoring tilbyr ubegrenset opplåsing av kontantstrøm basert på salg og fordringer.

Innledende forklaringer og oversikter til klienter blir noen ganger fast i nøkkelspørsmål som kostnadene ved denne metoden for AR-finansiering, og, like viktig, er manglende vilje hos enkelte kunder til å akseptere hvordan fakturadiskontering (det er et annet navn for denne typen finansiering) virker.

Kanadiske bedriftseiere og økonomiansvarlige ønsker å like en god ting, samtidig som de vil vite hvordan det fungerer og hvordan de unngår eventuelle fallgruver. La oss først diskutere «hvordan det fungerer»-delen og deretter dele med deg metoden vi tror eliminerer de store fallgruvene som mange firmaer ser på som vurderer denne typen finansiering.

Vi vil fokusere på små og mellomstore bedrifter – de større selskapene har tilgang til alle slags finansierings- og eksterne finansstrategier – mens de små og mellomstore bedriftene i Canada har en tendens til å stole på sin egen kontantstrøm for å finansiere sin pågående vekst og arbeid hovedstad Faktisk innser mange firmaer at de har potensial til å øke salg og fortjeneste, men kan ikke på grunn av mangelen på arbeidskapital.

Tilbake til «hvordan det fungerer»! Kontantstrømfaktoring av kundefordringer er det pågående salget, hele eller deler av salgsfakturaene dine etter hvert som du genererer dem og leverer produkter og tjenester til kunden din. Fakturaene kjøpes med 1-3 % rabatt fra deg selv, og du mottar kontanter, 99 % av tiden samme dag, for disse salgene. Så, faktisk er alt salget ditt drivstoff til den kontantstrømmaskinen du har gjort bedriften din om til.

Så langt, så bra, ikke sant? Der det oppstår komplikasjoner, spesielt i Canada, er det faktum at denne typen finansiering krever at kunden din blir varslet om prosessen, direkte eller indirekte, og betalinger må videresendes til ditt factoring-finansieringsfirma. Kanadisk virksomhet, i våre øyne, har en motvilje mot å involvere kundene sine i deres interne finansieringspolitikk og utfordringer. Som et resultat er mange firmaer skeptiske til å gå inn i AR-finansiering på denne måten.

Finnes det en løsning? Vi fortalte deg at det var – det er et gjennombrudd kalt konfidensiell fakturarabatt. Denne typen finansiering kommer til samme pris, lar deg fakturere og samle inn dine egne fordringer, og får alle fordelene med den kontantstrømfaktoring-maskinen vi forvandlet din bedrift til.

Snakk med en pålitelig, troverdig og erfaren kanadisk bedriftsfinansieringsrådgiver som kan sette deg inn i et nærliggende AR-finansanlegg, slik at du kan høste fordelene av kontantstrømfakturafinansiering, samtidig som du lar konkurrenter, kunder og leverandører forbli. akkurat der du vil at de skal være, utenfor dine finansieringsstrategier og utfordringer! La oss la konkurrentene dine prøve å finne ut hvordan du gjør det så bra både når det gjelder vekst og fortjeneste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *