krypto podcast

Av | april 28, 2023

I dagens digitale verden er det ikke uvanlig å møte på ordet krypto. Kryptovaluta har blitt en viktig del av den moderne verden, og det har også blitt en populær investeringsmulighet. I denne sammenhengen har flere podcastere begynt å lage kryptorelaterte episoder som gir lytterne muligheten til å holde seg oppdatert og lære mer om denne voksende industrien.

Podcasting er en form for on-demand lydinnhold som kan enten lastes ned eller streames. Lyttere kan abonnere på podcastkanaler eller søke etter spesifikke episoder. På samme måte som bloggere og youtubere har podcasterne sin egen nisje, og kryptomarkedet har ikke unngått å engasjere seg.

En kryptopodcast kan gi lytterne en dypere forståelse av dette økende markedet, dets lover og forskrifter, samt utvikling og trender. Siden kryptoindustrien er såpass ny og ukjent for mange, har kryptopodcaster blitt avgjørende for de som ønsker å bli involvert i markedet. Her er noen flotte kryptopodcaster å sjekke ut.

1. Unchained: Dette er en av de mest populære podcastene på krypto. Den ledes av Laura Shin, en populær kryptojournalist som har skrevet for mange kjente publikasjoner. Podcasten hun leder gir lytterne muligheten til å lære fra bransjeeksperter og pionerer, få innsikt i beste praksis og utviklinger i kryptomarkedet.

2. Crypto Street: Behandling av forskjellige emner, fra teknisk analyse til markedsføringsinformasjon, tilbys denne podcasen fra tre utenomstående CPAer. De har brukt mer enn et tiår med erfaring innen finansielle og regnskapsmessige tjenester, og hjelper lyttere med å forstå kryptovaluta og blockchain-verdenen bedre. De har også gjester fra bransjen som gir innsikt og råd.

3. Epicenter: Har eksistert siden 2013 og er en podcast for blockchain-entusiaster. Vertene, Meher Roy og Brian Fabian Crain, undersøker ofte fremtidige applikasjoner av blockchain og hvordan teknologien kan brukes i ulike bransjer. Podcasten har en kraftig samling av gjester og fokuserer på de menneskene som driver blockchain-industrien fremover.

Det er fortiden det er mange flotte kryptopodcaster tilgjengelige, og de gir lytterne muligheten til å lære mer om det voksende kryptomarkedet. Om du ønsker å holde deg oppdatert på utviklingene og få innsikt fra bransjeeksperter, er det flott å sjekke ut noen av disse kryptopodcastene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *