Kryptomarkedsanalyse

Av | februar 7, 2023

Cryptocurrency har eksistert en stund nå, og det er flere artikler og artikler om det grunnleggende om Cryptocurrency. Ikke bare har kryptovalutaen blomstret, men har åpnet seg som en ny og pålitelig mulighet for investorer. Kryptomarkedet er fortsatt ungt, men modent nok til å helle inn tilstrekkelig mengde data for analyse og forutsi trendene. Selv om det regnes som det mest volatile markedet og et stort spill som en investering, har det nå blitt forutsigbart til et visst punkt, og Bitcoin-futures er et bevis på dette. Mange konsepter av aksjemarkedet har nå blitt brukt på kryptomarkedet med noen tweaks og endringer. Dette gir oss nok et bevis på at mange mennesker tar i bruk Cryptocurrency-markedet hver dag, og for tiden er mer enn 500 millioner investorer til stede i det. Selv om den totale markedsverdien til kryptomarkedet er $286,14 milliarder, som er omtrent 1/65 av aksjemarkedet i skrivende stund, er markedspotensialet svært høyt med tanke på suksessen til tross for alderen og tilstedeværelsen av allerede etablerte finansmarkeder. Årsaken bak dette er ingenting annet enn det faktum at folk har begynt å tro på teknologien og produktene som støtter en krypto. Dette betyr også at kryptoteknologien har bevist seg selv og så mye at selskapene har blitt enige om å sette sine eiendeler i form av kryptomynter eller tokens. Konseptet med Cryptocurrency ble vellykket med suksessen til Bitcoin. Bitcoin, som en gang var den eneste kryptovalutaen, bidrar nå med bare 37,6 % til det totale kryptovalutamarkedet. Årsaken er fremveksten av nye kryptovalutaer og suksessen til prosjekter som støtter dem. Dette indikerer ikke at Bitcoin mislyktes, faktisk har markedsverdien til Bitcoin økt, snarere det dette indikerer er at kryptomarkedet har utvidet seg som helhet.

Disse fakta er nok til å bevise suksessen til kryptovalutaer og deres marked. Og i virkeligheten anses investering i Crypto-markedet som trygg nå, i den grad noen investerer som for pensjonsordningen deres. Derfor er det vi trenger neste verktøy for analyse av kryptomarkedet. Det er mange slike verktøy som lar deg analysere dette markedet på en måte som ligner på aksjemarkedet som gir lignende beregninger. Inkludert markedsverdi for mynter, myntstalker, kryptoz og investering. Selv om disse beregningene er enkle, gir de viktig informasjon om kryptoen som vurderes. For eksempel indikerer et høyt markedsverdi et sterkt prosjekt, et høyt 24-timersvolum indikerer høy etterspørsel og sirkulerende tilbud indikerer den totale mengden mynter av den kryptoen i omløp. En annen viktig beregning er volatiliteten til en krypto. Volatilitet er hvor mye prisen på en krypto svinger. Krypto-markedet anses som svært volatilt, uttak på et øyeblikk kan gi mye fortjeneste eller få deg til å trekke i håret. Det vi ser etter er altså en krypto som er stabil nok til å gi oss tid til å ta en kalkulert avgjørelse. Valutaer som Bitcoin, Ethereum og Ethereum-classic (ikke spesifikt) anses som stabile. Med å være stabile, må de være sterke nok, slik at de ikke blir ugyldige eller bare slutter å eksistere i markedet. Disse funksjonene gjør krypto pålitelig, og de mest pålitelige kryptovalutaene brukes som en form for likviditet.

Når det gjelder kryptomarkedet, kommer volatilitet hånd i hånd, men det samme gjør dens viktigste egenskap, nemlig desentralisering. Krypto-markedet er desentralisert, hva dette betyr er at prisfallet i en krypto ikke nødvendigvis betyr nedadgående trend for noen annen krypto. Dette gir oss en mulighet i form av det som kalles aksjefond. Det er et konsept for å administrere en portefølje av kryptovalutaene du investerer i. Ideen er å spre investeringene dine til flere kryptovalutaer for å redusere risikoen involvert hvis noen krypto starter på et bjørneløp

I likhet med dette konseptet er konseptet med indekser i kryptomarkedet. Indekser gir et standard referansepunkt for markedet som helhet. Ideen er å velge de beste valutaene i markedet og fordele investeringen mellom dem. Disse valgte kryptovalutaene endres hvis indeksen er dynamisk av natur og kun vurderer de beste valutaene. For eksempel hvis en valuta ‘X’ faller ned til 11. plassering i kryptomarkedet, vil indeksen som vurderer topp 10 valutaer nå ikke vurdere valutaen ‘X’, men heller begynne å vurdere valutaen ‘Y’ som har tatt dens plass. Noen leverandører som cci30 og crypto20 har tokenisert disse Crypto-indeksene. Selv om dette kan se ut som en god idé for noen, motsetter andre seg på grunn av det faktum at det er noen forutsetninger for å investere i disse tokens, for eksempel et minimumsbeløp for investering er nødvendig. Mens andre som cryptoz gir metodikken og en indeksverdi, sammen med valutabestanddelene, slik at en investor står fritt til å investere beløpet han/hun vil og velger å ikke investere i en krypto ellers inkludert i en indeks. Dermed gir indekser deg et valg om å jevne ut volatiliteten ytterligere og redusere risikoen involvert.

Konklusjon

Kryptomarkedet kan se risikabelt ut ved første øyekast, og mange kan fortsatt være skeptiske til dets autentisitet, men modenheten som dette markedet har oppnådd i løpet av den korte perioden av dets eksistens er fantastisk og beviset nok for dets autentisitet. Den største bekymringen investorene har er volatilitet, som det hadde vært en løsning på i form av indekser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *