kryptos logic

Av | mai 2, 2023

Kryptos Logic er et cyber-sikkerhetsfirma som ble grunnlagt i 2014 av Salim Neino. Firmaet har sitt hovedkvarter i San Diego, California, og jobber med å oppdage og bekjempe cyber-kriminalitet.

Kryptos Logic jobber på to hovedområder når det gjelder å sikre selskaper og organisasjoner mot cyber-kriminalitet. Den første tjenesten er LETS (Large-scale Exploit Testing Service), som er en plattform for å teste programvare og IT-infrastruktur for mulige sårbarheter og svakheter. LETS kan simulere angrep fra datavirus, phishing-forsøk og ondsinnede programmer, slik at bedrifter kan identifisere hvilke områder de trenger å forbedre for å styrke sin cyber-sikkerhet.

Den andre tjenesten som Kryptos Logic tilbyr, er Huntress Labs, som utfører kontinuerlige overvåkinger av IT-infrastrukturer for å oppdage angrep og sikkerhetshull. Huntress Labs’ team av cyber-sikkerhetseksperter analyserer dataene som samles inn av plattformen for å gi bedrifter og organisasjoner innsikt i hvordan de kan forbedre sin sikkerhet.

Kryptos Logic har spilt en nøkkelrolle i å oppdage og bekjempe noen av de mest beryktede cyber-angrepene i nyere tid. I 2017 oppdaget selskapet, sammen med British National Cyber Security Centre (NCSC), den beryktede WannaCry ransomware-kampanjen som påvirket hundretusenvis av datamaskiner i hele verden. Selskapet oppdaget senere Petya, også kjent som NotPetya, som var et annet storstilt angrep som førte til store økonomiske tap.

Gjennom sin tjeneste Huntress Labs oppdaget Kryptos Logic i 2019 angrepet mot byen Baltimore, som krevde flere millioner dollar i løsepenger. Tjenesten sporet opp en sårbarhet i programvaren som ble brukt av byens IT-infrastruktur og varslet myndighetene i god tid.

Kryptos Logic har samarbeidet med myndigheter og bedrifter over hele verden for å bekjempe cyber-kriminalitet og redusere risikoen for store sikkerhetsbrudd. Selskapets innovative tilnærming til cyber-sikkerhet har ført til stadig økende popularitet, og det har blitt en av de ledende aktørene i cyber-sikkerhetsindustrien.

Gjennom sine tjenester leverer Kryptos Logic bedrifter og organisasjoner lokalisert over hele verden med en trygg og sikker IT-infrastruktur. Med selskapets sikkerhetseksperter som kontinuerlig overvåker og analyserer potensielle trusler, kan bedrifter og organisasjoner fokusere på sin kjernevirksomhet, trygge i viten om at deres cyber-sikkerhet er i gode hender med Kryptos Logic.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *