KryptoTREND 2017-01

Av | februar 3, 2023

Alle har hørt hvordan Bitcoin og andre kryptovalutaer har gjort millionærer av de som kjøpte så sent som for ett år siden. Gevinster på 1000 % eller mer er ikke bare mulig, de har vært vanlig med mange av disse kryptovalutaene. Noen som kjøpte Bitcoin i mai 2016 for mindre enn $500, ville ha hatt en gevinst på 1400 % på omtrent 17 måneder. Så i løpet av de siste dagene har vi sett Bitcoin tape nesten $1000, så å si at disse kryptovalutaene er volatile ville være en enorm underdrivelse.

Siden oppstarten av Bitcoin i 2008 har vi i Trend News vært skeptiske til kryptovalutaenes evne til å overleve, gitt at de utgjør en veldig klar trussel mot myndigheter som ønsker å se og skattlegge alle transaksjoner. Men selv om vi fortsatt kan være forsiktige med gjeldende kryptovalutaer, er vi veldig klar over potensialet til den underliggende teknologien som driver disse elektroniske valutaene. Faktisk tror vi at denne teknologien vil være en betydelig forstyrrelse i hvordan data administreres, og at den vil påvirke alle sektorer av den globale økonomien, omtrent som hvordan internett påvirket media.

Her er noen spørsmål og svar for å komme i gang…

Spørsmål: Hva er kryptovalutaer?

Den mest kjente kryptovalutaen (CC) er BITCOIN. Det var den første CC-en, startet i 2008. I dag er det mer enn 800 CC-er, inkludert Ethereum, Litecoin, Dash, Zcash, Ripple, Monero, og de er alle «virtuelle». Det er ingen «fysiske» mynter eller valuta.

Spørsmål: Hvordan fungerer CC?

CC-er er virtuelle valutaer som finnes i veldig store distribuerte databaser. Disse databasene bruker BLOCKCHAIN-teknologi. Fordi hver Blockchain-database er vidt distribuert, antas den å være immun mot hacking, siden det ikke er noe sentralt angrepspunkt og hver transaksjon er synlig for alle på nettverket. Hver CC har en gruppe administratorer, ofte kalt «gruvearbeidere», som validerer transaksjoner. En CC kalt Ethereum bruker «smarte kontrakter» for å validere transaksjoner. Crypto TREND vil gi flere detaljer i kommende nyhetspublikasjoner.

Spørsmål: Hva er BLOCKCHAIN?

Blockchain er teknologien som underbygger alle CC-er. Hver transaksjon for kjøp, salg eller bytte av CC-er legges inn i en BLOKK som legges til kjeden. Denne teknologien er kompleks og vil ikke bli forklart her, men den har potensial til å revolusjonere finansnæringen, ettersom transaksjoner kan utføres raskt og enkelt, noe som reduserer eller eliminerer gebyrer. Teknologien undersøkes også for bruk i mange andre bransjer.

Spørsmål: Er CC-børser regulert av myndighetene?

For det meste er svaret NEI, som for noen brukere er en stor attraksjon for dette markedet. Det er det «ville vesten» akkurat nå, men myndigheter i de fleste utviklede land undersøker dette markedet for å bestemme hvilken regulering som kan være nødvendig. En stor avgjørelse er om du skal behandle CC-er som en valuta eller en vare/sikkerhet. Canada og USA har så langt erklært at CC-er er lovlige, men situasjonen er fortsatt flytende når det gjelder rapportering og skatteimplikasjoner. Crypto TREND vil følge og rapportere om denne utviklingen.

Spørsmål: Hvordan investerer jeg i dette markedet?

Du kan kjøpe, selge og bytte CC-er ved å bruke tjenestene til spesialiserte «børser» som fungerer som megler. Du starter med å velge en Exchange, sette opp en konto og overføre fiat-valuta til kontoen din. Du kan deretter legge inn KJØP og SELG CC-bestillinger. Det er mange børser rundt om i verden. Å åpne en konto er ganske enkelt, og disse børsene har alle sine egne regler om innledende finansiering og uttak.

Krypto TREND vil anbefale CC Exchanges i fremtiden.

Spørsmål: Hvor oppbevarer jeg CC-en min?

For å ha friheten til å flytte rundt på kryptovalutaene dine og betale regninger, må du ha en digital lommebok. Disse lommebokene kommer i flere formater, for eksempel skrivebord, skybasert, maskinvare (USB), mobiltelefon og papir. Mange av dem er GRATIS, men sikkerhet er en stor faktor siden ingen noen gang ønsker å miste lommeboken eller få den stjålet. Crypto TREND vil anbefale digitale lommebøker i fremtiden.

Spørsmål: Hva kan jeg gjøre med CC-en min?

I tillegg til å investere i CC-produkter, kan du også bruke kryptovaluta for enkelte finansielle transaksjoner, for eksempel pengeoverføringer og betaling av regninger. Listen over selskaper som aksepterer kryptovaluta vokser raskt, og inkluderer store hits som Microsoft, GAP, JC Penny, Expedia, Shopify, Bloomberg.com, Dish Network, Zynga, Subway og WordPress.

Q: Hva er det neste?

Når vi starter, vil vi holde hver av Crypto TREND-artiklene korte og holde omfanget av hver enkelt så smalt som mulig. Som vi nevnte tidligere, tror vi at kryptovalutateknologien vil være en game changer og potensielle investeringsmuligheter som dette dukker opp en eller to ganger i løpet av livet. Gjør ingen feil, tidlig investering i denne sektoren vil kun være for din mest spekulative kapital, penger du har råd til å tape.

Selv om du ikke ønsker å investere på dette tidspunktet, vil en tidlig forståelse av denne nye forstyrrende teknologien sette deg i en fordelaktig posisjon til å dra nytte av anbefalingene våre etter hvert som vi går videre.

Forvent å se flere nyheter og spesifikke anbefalinger fra Crypto TREND når vi starter denne reisen inn i det som kan virke som en utenlandsk jungel med det første. Dette er et volatilt marked og appellerer kanskje ikke til alle investorer, men Crypto TREND vil være din guide hvis og når du er klar.

Følg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *