Kryptovaluta: Veien videre og mulighetene

Av | mars 25, 2023

Kryptovaluta blir bedre for hver dag. Formuen din fortsetter å vokse, akkurat som dine virale sosiale medieinnlegg. Et smittsomt finansielt verktøy for en god portefølje og vekstkatalysator. Et interessant faktum er at det er mer enn 5000 kryptovalutaer.

2021 var et flott år, men hvor skal vi?

La oss utvide situasjonen her. Både Bitcoin og Ethereum treffer de høyeste ytelseslinjene. Langsiktige investorer stoler på det. Innen du leser denne artikkelen, kan det være flere fantastiske nyheter om kryptovaluta. Jeg vil her prøve å presentere fremtidens muligheter for kryptovaluta.

Det er nå nye regler. De er under teppene. Det finnes tiltak for å minimere risikoen for nettkriminelle. Målet er å gjøre denne investeringen til et trygt verktøy for mennesker. For eksempel: Kina erklærte i september at alle kryptovalutatransaksjoner er ulovlige. Klart regelverk vil fjerne alle hindringer for å gjøre det til en tryggere handel.

Hvordan vil det nye regelverket påvirke investorene?

Det vil være lettere for skattemyndighetene å spore skatteunndragelser. Investorer kan på en transparent måte føre oversikt over transaksjoner. For eksempel: Det vil være enklere å registrere kapitalgevinster eller tap på kryptoaktiva. På den annen side vil prisen på kryptovalutaer også påvirkes i det svingende markedet.

ETF-godkjenning – en viktig faktor å vurdere

Bitcoin ETF gjorde sin NYSE-debut. Det vil hjelpe investorer å kjøpe kryptovaluta fra eksisterende investeringsselskaper. På grunn av økt etterspørsel håndterer både aksje- og obligasjonsmarkedet det. La oss se på det fra en investors synspunkt. Enklere tilgjengelighet til cryptocurrency-eiendeler hjelper folk å kjøpe dem uten problemer. Hvis du planlegger å investere i en Bitcoin ETF, husk at risikoen er den samme som enhver annen kryptovaluta. Du må være villig til å ta risikoen. Ellers er det ubrukelig å investere pengene dine.

Hva bringer fremtiden?

Bitcoin er det beste på kryptomarkedet. Den har den høyeste markedsverdien. I november 2021 steg prisen til $68 000. I oktober var kursen 60 000 dollar, mens den i juli var 30 000 dollar. Det er store svingninger i markedsrentene. Eksperter foreslår å holde markedsrisikoen for kryptovaluta under 5 % i porteføljen din. Når vi snakker om kortsiktig vekst, er folk håpefulle. Bitcoin-prisvolatilitet er en faktor å vurdere. Hvis du ønsker å spille på lang sikt, bør ikke kortsiktige resultater påvirke deg.

Å se på det fra en vinkel for å forsterke rikdommen din er ikke en god beslutning. Følg tradisjonelle investeringsverktøy bortsett fra kryptovaluta. For eksempel: Hvis du vil at kryptovaluta skal være et verktøy for å spare til pensjonisttilværelsen, er det på tide å revurdere avgjørelsen. Hold investeringene dine små og diversifiserte. Det vil redusere risikofaktoren. Samtidig vil du ha mer tid til å tenke på kryptovaluta.

Du må bruke pengene dine klokt og deretter investere i kryptovaluta. Den tilhørende risikofaktoren må vurderes og en beslutning tas. Jeg håper denne artikkelen hjelper deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *