Magiske triks – Lær magiske triks ved å bruke husholdningsartikler – del 5

Av | mars 7, 2023

De av dere som liker magi og mystikk som hobby kan finne denne artikkelen interessant. På den annen side, for de av dere som bestemmer seg for å gjøre denne ærefulle kunsten til ditt livslange karriereverktøy, vet jeg at reisen må starte et sted, og hvis denne serien med artikler vekker interesse for deg, har jeg noen gode råd. Hatten min er av for deg. Følgende triks er nettopp det – enkle puslespilltriks for å lure øyet.

Glass og mynt triks – du trenger det

A) En farget filt omtrent 12×12 tommer kvadratisk.

b) Klart vinglass

c) En farge filt, en farge filt, en farge filtsirkel er koblet fra den ene siden til den andre siden.

d) mynt

e) En papirsylinder som passer over et vinglass.

Fremgangsmåte

Legg et firkantet stykke filt på bordet og legg mynten på dette stykket.

På omslaget til sylinderen av papppapir er vinglasset, som føles rundt på toppen, plassert rett på mynten.

Fjern papirsylinderen og mynten er borte.

Sett sylinderen tilbake på speilet og ta speilet og på magisk vis dukker mynten opp igjen.

For dette formål, etter flere demonstrasjoner, sendes både mynten og glasset inn for undersøkelse.

Bedra øyet

Den sirkulære skiven festet til nålen er nøkkelen til å kunne føre mynten og glasset rundt for kontroll. Nålen brukes til å holde i filtputen og trekker skiven fra glasset, slik at glasset kan passere gjennom for inspeksjon. Dette er bare et triks – et triks. Publikum vil se mynten når den ikke er dekket av den sirkulære skiven, og så vil de ikke se mynten når sirkelen er festet til glasset og dekker den. Trikset er å ikke vite om den sirkulære platen. Dette er en ny måte å vise et veldig enkelt triks på, men det er forvirrende. Kombiner dette med noen andre komplekse triks, og det vil øke ryktet ditt som en stor magiker.

Magisk sjonglør: Triks nummer 2

Ønsker du å lyse opp en kamp på scenen, legg dette til listen over triks for å få det til å se ut som en ekte interaksjon. Plukk opp en fyrstikk og fyrstikkeske og i stedet for å stikke fyrstikken på siden av esken, kast esken opp i luften og når den kommer ned, ta fyrstikken til siden av esken og fyrstikken vil lyse.

Hemmeligheten

Fyrstikkesken, selv om den ser ut som den ekte varen, er av massivt tre som ser ut som ekte vare med seerne, merket på toppen og «beat» papir på bunnen og sidene. Når du henter fyrstikken, vil du aldri legge merke til at du ikke tok den ut av esken.

Kast esken opp i luften med venstre hånd og hold fyrstikken på fingertuppene med høyre hånd. Når boksen er i luften, nå boksen og gå opp, treff fyrstikken på bunnen eller sidene av boksen.

Treklossen, vektet, gir deg den nødvendige vekten, med sin skråning lar den deg tenne fyrstikken. Ta boksen, legg den på bordet, tenn lyset og fortsett med det du gjør.

For de som er interessert i magisk underholdning, vil denne typen skuespill eller scenevirksomhet gjøre virksomheten din mye moro. Husk alltid at øvelse gjør mester!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *