Møt Billion Dollar Coin Guy – En anmeldelse av Mike Mezack

Av | februar 8, 2023

Mike Mezack er et ikon i denne bransjen. Hele nettverksmarkedsføringsfellesskapet har vært ivrig siden nyhetene filtrerte inn om at Mike Mezack slutter seg til bransjen. Og ja, du gjettet riktig, han slutter seg til den delen av MLM som markedsfører sølv og gull – Numis-nettverket. Det er kanskje det beste som kan skje med dette splitter nye, men flotte nettverksmarkedsføringsfirmaet.

Hvem er nå Mike, og hvorfor skulle hans inntreden i Numis MLM varsle en slik hype? Hvis du ikke vet mye om Numis-nettverket, kan du bli tilgitt – tross alt er dette MLM-selskapet knapt ett år gammelt mens jeg skriver dette. Men hvis du ikke vet noe om Mike Mezack selv, så må det være merkelig. Mike er verdens største numismatiske personlighet. Han er rett og slett en kjendis i denne spesialiserte aktiviteten.

Han gjør for tiden samlemynter verdt over 100 millioner dollar hvert år. Og med tanke på at han er logget på over 20 år i samlemyntmarkedet, Mr. Mezack har bokstavelig talt solgt gull- og sølvmynter for over 1 milliard dollar.

Folkens, dette er enormt i forhold til enhver standard; det er imponerende nok til å selge for 1 milliard dollar av hva som helst som enkeltperson. Men å ha gjort det i en nisje som det numismatiske myntmarkedet er rett og slett fantastisk! Er det rart at han ofte blir omtalt som «Myntfyren»?

Mike Mezack startet som om han ble drevet av en usynlig hånd. Han tok bachelor- og mastergradene sine i historie, en avgjørelse som en gang fikk faren til å spøkefullt spørre Mike om han skulle «åpne en historiebutikk.» Om Mike selv visste den gang at han skulle spesialisere seg på ikoniske gjenstander eller ikke, er usikkert. Men som ting har vist seg, har han blitt den fremste forhandleren av moderne utgivelser av gull- og sølvmynter.

Det er flere andre måter Mike Mezack har påvirket det numismatiske markedet på som ingen andre har gjort. For eksempel startet han nesten på egenhånd det som nå har blitt den mest ettertraktede kategorien samlemynter – Silver American Eagles. Det er også takket være ham at moderne utgivelsesmynter nå graderes. Ikke få graderingsfirmaer hånet ideen om å gradere denne kategorien mynter da Mike først dempet ideen.

Men for øyeblikket har gradering og sertifisering av moderne utstedelsesmynter blitt normen. Faktisk har selve praksisen blitt big business i det numismatiske markedet, og utgjør en viktig inntektskilde for graderingsbedrifter. I mellomtiden var dette en forretningsmulighet verden nesten gikk glipp av hvis det ikke var for Mike Mezack!

Det er på denne bakgrunn at jeg tror Mike Mezacks partnerskap med Numis-nettverket vil være til fordel for ikke bare begge parter, men også hele det numismatiske markedet – og til og med nettverksindustrien som helhet. Numis-nettverket er de første som tar samlemyntindustrien inn i MLM (forresten selve samlemyntmarkedet er en blomstrende industri med 100 milliarder dollar i året, og stadig i vekst). Og som påpekt ovenfor, er denne fyren rett og slett en autoritet i bransjen.

Så hva forventer du ikke av denne fagforeningen? Numis-nettverksmuligheten er sikkert fristende siden de bokstavelig talt markedsfører penger. Og Mikes rykte i den numismatiske industrien vil helt sikkert bringe mye troverdighet inn i denne nettverksmuligheten. Siden det generelt antas at det numismatiske markedet nå er klar for eksepsjonell vekst, er Mikes inntreden i Numis-nettverket perfekt timet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *