Myntbæreren forklarte

Av | februar 4, 2023

Myntbæreren er en ung gutt som marsjerer på bryllupsgangen for å bringe bryllupsmyntene. Bryllupsmyntene er mer kjent som bryllupsarrhae, men filippinerne liker å kalle bryllupsmyntene som bryllupsarraer.

Bryllupsmyntene sitter på en bryllupspute. Bryllupsputen kommer i mange stiler som tradisjonell firkantet og velskapt hjerte. Bryllupsmyntene kan plasseres inne i en organza. I likhet med bryllupsputen, kommer organza i mange stiler som sølvrenn, gullrenn, hjerteform og sateng.

Denne bryllupsseremonien er brakt av de spanske kolonisatorene. Til å begynne med er det bare den romersk-katolske som bruker denne bryllupsseremonien. Nå har den kristne bryllupsseremonien tilpasset bryllupsmyntseremonien.

Kunstverket på bryllupsmyntene kan være enkelt eller intrikat. Du vil se mange bilder som duer, sol, hender og fjell. Mange samler inn bryllupsmyntene og gir dem videre til generasjoner.

Sølv og gull utgjør bryllupsmyntene. Sølv og gull forenes harmonisk. Det er derfor noen kaller bryllupsmyntene som enhetsmynter. Brudgommen og bruden forenes harmonisk.

Bryllupsmyntene består av tretten bryllupsmynter. Tretten representerer Jesus og hans apostler.

Bryllupsmyntene symboliserer også velstand. Brudgommen overlater bryllupsmyntene til bruden. I gamle dager var brudgommen eller ektemannen familiens brødvinner. Og kona blir hjemme for å ta vare på huset eller av våren. Nå deler ektemannen og kona støtten og ansvaret.

Ved bryllupet velsigner presten bryllupsmyntene for velstand og enhet. Etter velsignelsene gir presten bryllupsmyntene til brudgommen. Deretter gir brudgommen bryllupsmyntene til brudens åpne hender.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *