Myntskyvermaskiner kan være nøkkelen til pensjonisttilværelsen

Av | februar 3, 2023

Med en relativt liten investering på mindre enn $50 000 kan du utvikle en kvart pusher-rute som gir deg en god pensjonsinntekt måned etter måned og i årene som kommer. Mange mennesker gjør det allerede, og du kan også. Her er hvordan.

Quarter pushere koster rundt $1300 hver for de beste kvalitetsmaskinene. Det er viktig at du kun kjøper nye maskiner av høy kvalitet slik at du ikke opplever utfall eller reparasjoner. Hvis du kjøper tretti maskiner vil de koste deg rundt $40 000 med frakt. Du trenger også mynttellere og utstyr for å telle og pakke myntene for innskudd, noe som vil koste deg rundt 1000 dollar til. Bransjegjennomsnitt viser at en kvart pusher-maskin vil generere rundt 200 dollar i uken i fortjeneste, med noen operatører som til og med tjener så mye som 1000 dollar i uken på et bra sted. For å være konservativ vil jeg anslå på den lave siden og si at de tretti maskinene dine vil gjennomsnittlig være $100 i uken som vil deles 50/50 med lokasjonseieren. Dette vil gi deg en nettofortjeneste på $50 per uke per maskin, så multiplisert med dine 30 maskiner, vil dette gi deg $1500 per uke eller $78 000 per år. Husk at dette er et «low end»-estimat, så du kan enkelt gjøre mye bedre enn det.

Å finne lokasjoner for de tretti maskinene dine er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Alt en butikkeier trenger er omtrent 10 kvadratfot med tom plass å plassere kvart pusher på, som deretter kan føre til å tjene penger hver uke uten investering. De beste stedene er vaskerier, nærbutikker, lastebilstopp, spisesteder, vinmonopol, tobakksbutikker, pizzabutikker eller andre steder der folk samles. Du tilbyr ganske enkelt å installere en maskin på prøvebasis uten forpliktelser, og når fortjenesten begynner å rulle inn, vil lokasjonseieren gjerne la maskinen stå. Det er profesjonelle lokaliseringstjenester tilgjengelig for å sikre lokasjoner for deg (mot en avgift) hvis du ikke er komfortabel med å finne dem selv.

Når maskinene er plassert, er alt du trenger å gjøre å besøke hvert sted ukentlig og dele kvartalene i maskinens fangstbøtte med lokasjonseieren. Fangstbøtta er en stor plastbalje i bunnen av maskinen som fanger opp fortjenesten din når den faller fra det bevegelige brettet. Tretti maskiner er en overkommelig rute og innsamlinger vil ta ca. 2 dager i uken, avhengig av størrelsen på det geografiske området. Det er en stor pensjonsinntekt for en liten investering i tid og penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *