Nano Coin sammenlignet med Nexty Coin – Crypto

Av | februar 10, 2023

Nano og Nexty: Er dette de ekte og praktiske kontantalternativene? La oss finne det ut!

Blockchain er ikke hip geek-talk lenger! Bitcoin revolusjonerte måten mange av oss så på valutaer, hovedbøker, pengeoverføringer og transaksjoner. Det fine med alle virtuelle valutaer er at nesten hver eneste av dem prøver å løse et problem. Og det er her vår interessemynt – Nexty – kommer til handling. Under oppskriften vil likheten til Nexty-plattformen sammenlignes med Nano – XRB for å få en bedre forståelse av denne plattformen.

Enkelt sagt er Nexty-plattformen presentert som et transaksjonssystem som vil eliminere konseptet med transaksjonsgebyr samtidig som det sikrer ultraraske overføringer for å lette brukerne. Bortsett fra dette er overføringene ultraraske fordi transaksjonene ikke krever at gruvearbeiderne utfører bekreftelse som i tilfellet med andre virtuelle valutaer som Bitcoin etc.

Imidlertid, i henhold til hvitboken utgitt av skaperne av Nexty, er den primære bruken av Nexty ment for nyetablerte e-handelsbedrifter for å bidra til å generere offentlig finansiering. Siden det ikke er noen transaksjoner, ultrarask overføring (2 sekunder! Og det er ganske mye sanntid) og bekreftelsesgebyr, vil pengeinnsamlingen bli mindre problemfri. Mynten er kirurgisk rettet mot e-handelsbutikkene fordi det vil dyrke et økosystem der disse butikkene vil akseptere NTY-mynter fra shoppere.

Konseptet bak NTY gjør daglige netthandeler til en jevn opplevelse. Teamet bak NTY består av Blockchain-utviklere og etablerte markedsførere. Noen av teammedlemmene har ti til 12 års erfaring innen full stack utvikling og markedsføring.

Noen av dere vil kanskje hevde at Nano – tidligere kjent som Railblocks, XRB – allerede utfører de samme funksjonene som NTY. XRB-mynten er litt unik fordi den bruker sine proprietære blokkgitter-datastrukturer. På grunn av dette har hver Nano-konto sin egen blokkjede som reduserer ventetiden for rask overføring. Bortsett fra dette er XRB kraft- og ressurseffektiv og trenger ikke avansert GPU-system for transaksjonsutførelse. Nano kommer imidlertid ikke med en smart-kontrakt-evne. Smarte kontrakter er ment å utveksle triggere for enhver kryptovaluta. Disse kontraktene hjelper til med å bytte midler, eiendom, aksjer eller en hvilken som helst materiell eller ikke-håndgripelig enhet av økonomisk verdi. De smarte kontraktene fjerner også behovet for meglere samtidig som vi frakter krypto til aktivautveksling feilfritt. Bortsett fra denne ene forskjellen, er NTV og XRB (Nano) mer eller mindre identiske. En annen viktig egenskap ved Nexty-plattformen er dens integrasjon i eksisterende e-handelsapplikasjoner som Joomla. I følge utviklerne av NTY tar integreringen maks 3-4 timer.

For å oppnå en balanse mellom etterspørsel og forsyning av NTY, kommer plattformen med et innebygd smart staking-program. Dette programmet tilbyr bonuser og kreditter på å kjøpe, selge og holde Nexty. Systemet er ment for investorer og daglige brukere på samme tid.

Mulighetene til Nexty- og Nano-plattformene er enorme. Bare forestill deg en verden hvor krypto erstatter konvensjonelle lommebøker og transaksjoner er raske! For eksempel, hvis en butikkinnehaver godtar BitCoin, kan det hende at den ikke overleverer deg varene og tjenesten før transaksjonen er bekreftet av en rekke mindreårige. Og forestill deg nå å betale for varer og tjenester gjennom en valuta som raskt overføres uten transaksjonsgebyrer uavhengig av eventuelle mindre verifikasjoner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *