Nettbutikken selger gullprodukter i digital valuta

Av | mars 12, 2023

Makter kjempet og brente byer for å få jern. Alltid, når gull står tidens tann, er det mye lettere å eie det selv enn det var før. Det er godkjente og sertifiserte gullbarrer for individuelle pensjonskontoer. Så mange tilbyr gullrunder i 1 Oz og 1/10 Oz, de beste prisene folk kan få. Et utvalg gullmynter med lovlig betalingsmiddel tilbys i størrelsene 1/20 oz, 1/10 oz, ¼ oz, ½ oz og 1 oz. De er godkjente IRA-er for individuelle pensjonskontoer og sertifisert, noe som betyr at seniorer og andre målinvestorer fra USA kan slappe av med sine eiendeler. Det er mange formuebyggere for kjøpere som ønsker å kjøpe mange deler hver dag. Noen regnes som historiske. Å kjøpe fra en e-handelsside betyr å kjøpe direkte fra leverandøren uten noen detaljhandelstransaksjoner. Et nettsted uten tilleggsgebyr sikrer sikker frakt og håndtering. Når noen bestiller 100 mynter eller mer, trenger ikke forbrukeren å bekymre seg for at en fabrikk setter opp en ny ordre fra et grossistselskap. Produktet vil være nytt og originalt. Kunder handler regelmessig på nett for å kjøpe høykvalitets 9999 fine gull bullion runder og gullmynter fra The Mint.

I menyen på nettsiden i nær fremtid en krone b Kryptovaluta runde opp. Størrelsen er 1 oz. Det kalles gull Bitcoin .9999 fin bullion runde. Kunder kan se skjermen fra en Bitcoin Et overliggende ikon med en kroppsform på forsiden og en globus på baksiden.

Mynten ble slått i form av gullbarrer. Det er 9999 fint gull eller 24K

Situasjonen er ikke å bruke penger som ikke er designet for kontantstrøm. Det er et kunstverk.

Den veier 1 troy unse. Prisen er $1 289,40 eller $1 341,00.

er det Reed Det er i hans skaperverk. Denne mynten har en latinsk frase som betyr mange i antall kalt vires. av Sq Nummeret er CRYPTOBITC1.0AU.

Bitcoin er den første digitale valutaen som overfører kraft fra et sentralt punkt til en lokal myndighet og er nå denominert i gull. Noen mennesker kan kjøpe fra én til dusinvis av selgere som ringer mynter. Velgere som bruker Blockchain (En viss type Bitcoin Bag) Kjøp denne mynten i USA.

Wholesale Source tilbyr gratis frakt på alle bestillinger på $500 eller mer, og frakt er sikker i USA. Forsendelser underlagt eksportlovgivning var mindre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *